• 11 Ιουλίου 2020,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Με αόριστες δικαιολογίες απάντησε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης σχετικά με τις μηδενικές μεταθέσεις αστυνομικών στην Α.Δ. Καβάλας τον περασμένο Σεπτέμβρη. Η απάντηση υπογράφεται από τον Υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου και δεν εξηγεί το πρόβλημα, το οποίο εντόπισε με ανακοίνωση της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καβάλας. Τόσο η ερώτηση όσο και η απάντηση αναφέρεται στη γενικότερη κατάσταση από πλευράς προσωπικού και στις υπόλοιπες αστυνομικές διευθύνσεις της περιφέρειας ΑΜΘ.

 

Νέα συνάντηση για την εγκατάσταση και λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε κτίριο της οδού Αιμιλιανού κάνουν το απόγευμα κάτοικοι της περιοχής. Αύριο συνεδριάζει το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών για να αποφασίσει για τα δρομολόγια των φέρι μποτ της επόμενης περιόδου. Το Λιμεναρχείο Καβάλας και τον Οργανισμό Λιμένα επισκέφθηκε χθες ο νέος αρχηγός του Λιμενικού Σώματος. Με επιτυχία και πολύ καλό καιρό έγιναν σε όλο το Νομό οι εκδηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ.

 

Συνεδριάζει το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου, αύριο συνεδριάζουν τα δημοτικά συμβούλια Καβάλας- Θάσου- Παγγαίου. Σε Θάσο- Νέστο- Παγγαίο θα επιδιωχθεί εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη. Ένα ακόμη πολυκατάστημα Κινέζικων προϊόντων θα λειτουργήσει το προσεχές διάστημα, θα βρίσκεται στον Αμυγδαλεώνα. Ανακοινώθηκαν οι 17 υποψήφιοι στις αυριανές εκλογές της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών. Για άγνωστο διάστημα θα είναι εκτός λειτουργίας η μονάδα αμμωνίας στο εργοστάσιο της ΒΦΛ.

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν εκδηλώσεις που έγιναν την Κυριακή σε Λεύκη και Παλαιοχώρι. Στη χορωδιακή συνάντηση στα Κύργια Δράμας έλαβε μέρος η χορωδία του συλλόγου Προυσαλιωτών. Εκλογές για νέα διοίκηση θα γίνουν τις επόμενες ημέρες στους συλλόγους Ιχνηλάτες- Αγίας Παρασκευής- Αίσωπος.

 

Ικανοποίηση στον ΑΟΚ για την ισοπαλία στα Τρίκαλα, αύριο η εντός έδρας αναμέτρηση για το κύπελλο με τον ΟΦΗ. Ο Νέστος είναι στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ορφανίου πρώτη στη βαθμολόγία στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας. Νίκησε την Κομοτηνή η Ένωση, νίκη και για τα κορίτσια στο βόλεϊ του ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης