ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

Ο θεσμός της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης πρέπει να ενισχυθεί, δήλωσε χθες στην Πρωινή ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης. Μνημόνευσε το γενικό πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, πρόβλημα που όπως είπε ισχύει παντού. Σε όλες τις περιφερειακές ενότητες, σε όλη την Ελλάδα. Η προεκλογική περίοδος συνεχίζεται καθημερινά, το απόγευμα μιλούν στην πλατεία Κλάδης και Ποτόλιας. Στις Κρηνίδες μιλά σήμερα ο Θόδωρος Μουριάδης. Διανομή πόρτα πόρτα στην Καβάλα σταυρωμένων ψηφοδελτίων πολλών υποψηφίων.

Αύριο απολογείται στον Ανακριτή η Βουλγάρα- μέλος κυκλώματος απατεώνων. Συνελήφθη την Πέμπτη, επιστράφηκαν στην ηλικιωμένη τα χρήματα που της είχε πάρει. Αστυνομικός με καταγωγή από την Καβάλα κατηγορείται ότι εξέδιδε στην Αθήνα την αλλοδαπή γυναίκα με την οποία συζούσε. Στη χθεσινή άσκηση του Παρμενίωνα αποδείχθηκε ότι οι καμπάνες των εκκλησιών ακούγονται δυνατότερα από τις σειρήνες. Πρώτη μέρα μαθήματος η χθεσινή για τους νέους φοιτητές του ΔΙΠΑΕ Καβάλας. Υπολογίζονται ότι ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στην πόλη μας περίπου 500 πρωτοετείς. Πεζός τραυματίστηκε χθες το απόγευμα από αυτοκίνητο, το περιστατικό έγινε στο κέντρο της πόλης.

Ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης είναι ο ικανότερος υποψήφιος Δήμαρχος, είπε χθες η Ευαγγελία Δρακονάκη. Ηλεκτρικό όχημα θα εξυπηρετεί εντός των κοιμητηρίων τα άτομα με κινητικά προβλήματα, ανακοίνωσε ο Γιάννης Εριφυλλίδης. Συνέντευξη τύπου δίνει αύριο η Αναστασία Ιωσηφίδου. Στη Θάσο και στην ΚαβάλαExpo ήταν χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δαμιανός Καγκελίδης. Λόγω εκλογών το Aqua Blue αλλάζει την ώρα αναχώρησης του από την Καβάλα στο δρομολόγιο της Κυριακής.

Δεύτερη φετινή άφιξη σήμερα στο λιμάνι του κρουαζιερόπλοιου «Sea Bourne Encore». Ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες βράδυ η KavalaExpo. Στην έκθεση τροφίμων στην Κολωνία και φέτος η ΒΙΚΡΕ. Η Αγγελική Δεληκάρη μίλησε στην πρόσφατη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ. Με πολύ κόσμο την περασμένη Κυριακή η γιορτή ορεινής κτηνοτροφίας στον Πλαταμώνα. Εξ αιτίας της σημερινής γιορτής Διονυσίου Αρεοπαγίτη, δεν λειτουργούν οι δικαστικές υπηρεσίες του Ν. Καβάλας.

 

Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Επανομή ο ΑΟΚ. Χάλκινος πρωταθλητής Ευρώπης στη σκοποβολή ο Αλέξανδρος Σκλάβης. Χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικούς αγώνες για την πυγμάχο από το Παγγαίο Βασιλική Σταυρίδου.

Διαβάστε επίσης