ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΜΑΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΜΑΗ 2023

Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας θα αποφασίσουν για το Καλοκαιρινό ωράριο της αγοράς. Αυτό θα γίνει μέσω ερωτηματολογίου που ήδη μοιράστηκε. Η βασική απόφαση των εμπόρων αφορά τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας απόγευμα και βράδυ Τρίτης- Πέμπτης και Παρασκευής για το διάστημα από 15 Ιουλίου έως 15 Αυγούστου.  Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Κελγιώργη το ερωτηματολόγιο προσφέρει τη δυνατότητα αλλαγών και σε άλλες δράσεις. Στο τέλος του Καλοκαιριού ο Εμπορικός Σύλλογος θα διοργανώσει μια καινούργια εκδήλωση στο κέντρο της πόλης.

Οριακό περιγράφεται το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης που έγινε στην Καβάλα κι αφορά τον επικεφαλής του συνδυασμού Ντίνου Κλειτσιώτη- Αναστασίας Ιωσηφίδου. Με δηλώσεις του χθες ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης διέψευσε ισχυρισμούς περί έκθεσης επικινδύνου για το 2ο Δημοτικό σχολείο. Διαπιστώθηκε η ανάγκη ενίσχυσης της στέγης, είπε χαρακτηριστικά. Λόγω έλλειψης απαρτίας δεν συνεδρίασε χθες «δια περιφοράς» το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Διερχόμενο από την Καβάλα για την Κέρκυρα όπου θα εκτελεί δρομολόγια, το υδροπτέρυγο που για λίγο βρίσκεται στο κεντρικό λιμάνι. Παραμένει εκτός δρομολογίων στη γραμμή του Πρίνου το φέρι μποτ «Νικητής». Κρατούμενος σε φυλακή της Κύπρου Καβαλιώτης πρώην δημόσιος υπάλληλος που καταδικάστηκε πρωτόδικα στο Εφετείο Θράκης για απάτες.

Η υπόθεση της 4ης βουλευτικής έδρας στο Ν. Καβάλας είναι ανοιχτή, δήλωσε χθες ο καθηγητής του ΔΙΠΑΕ Λυκούργος Μαγκαφάς. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται και γίνεται πιο εντατική, δηλώνει για τις επαναληπτικές εκλογές η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου. Αισιόδοξος για νέα αύξηση της δύναμης του ΚΚΕ στη Θάσο ο Νίκος Χρυσάφης. Προετοιμάζει τις παραλίες του ο Δήμος Καβάλας, στρώνεται η άμμος στο Περιγιάλι. Τοποθετείται ο εξοπλισμός των ναυαγοσωστών. Στειρώσεις αδέσποτων ζώων έκανε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Δήμος Καβάλας. Ένα ακόμη καινούργιο μικρό ξενοδοχείο ετοιμάζεται να λειτουργήσει στην πόλη μας τις επόμενες μέρες, βρίσκεται στην περιοχή των Σφαγείων.

Βιωματικές δράσεις για την αναπηρία από μαθητές- εκπαιδευτικούς του 2ου Γυμνασίου. Στο σχολείο των Αμισιανών συνέχισε την πετυχημένη δραστηριότητα της η ομάδα των Παραμυθάδων. Στην Ιταλία με πρόγραμμα Erasmus εκπαιδευτικοί και σπουδαστές του δημόσιου ΙΕΚ Καβάλας. Προετοιμάζεται εκδήλωση για τη βράβευση Καβαλιωτών ποιητών.

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος της SL2 θα γίνει γνωστός ο νέος προπονητής του ΑΟΚ. Συζητήσεις για την οργάνωση της ομάδας έγιναν και χθες. Συνεχίζεται η συνεργασία του Δημήτρη Κουτσικβασίλογλου με τα κορίτσια του βόλεϊ στον Αμυγδαλεώνα.

Διαβάστε επίσης