• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 Δύο συναινετικές προτάσεις κατέθεσε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η διοίκηση του Δήμου Καβάλας σχετικά με την ονοματοδοσία οδών και τη διεκδίκηση χρημάτων για την κατασκευή της γέφυρας. Και οι δύο απορρίφθηκαν από την αντιπολίτευση. Τον Γενάρη οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του Δήμου Καβάλας. Συζήτηση και για το πρόβλημα των αδέσποτων. Κριτική Μάκη Παπαδόπουλου για τη μικρή έκπτωση σε έργο υψηλού προϋπολογισμού στο ΧΥΤΑ.

 

Βλάβη στο δίκτυο της ΔΕΥΑΚ προκάλεσε διακοπή νερού στις Κρηνίδες. Κανονικά λειτούργησαν χθες όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Νομού αφού οι καταλήψεις τελείωσαν. Αντικεραυνική ενίσχυση του κολυμβητηρίου, ετοιμάζεται έργο στεγανοποίησης της οροφής. Τέλος Γενάρη τουριστική προβολή του Δήμου Καβάλας στη Νέα Υόρκη. Υπέρ της υποψηφιότητας Μουριάδη η νομαρχιακή επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής με ομόφωνη απόφαση που έλαβε χθες βράδυ. 10 Δεκεμβρίου συνεχίζεται στο Εφετείο Θράκης η δίκη δύο ανεξιχνίαστων εγκλημάτων στην Καβάλα. Κατηγορούμενος γνωστός επιχειρηματίας που όμως είναι καταζητούμενος.

 

Πρόεδρος στην ομοσπονδία εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ ο Γιάννης Πασχαλίδης. Εκπρόσωποι των φορέων της Νέας Καρβάλης συναντούν αύριο το Θόδωρο Μαρκόπουλο και συζητούν μαζί του για τα θέματα της μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Φήμες κάνουν λόγο για λειτουργία σούπερ μάρκετ σε άδειο επαγγελματικό χώρο στο κέντρο της πόλης. Συνεχίζεται ο εορταστικός στολισμός στην κεντρική πλατεία. Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι κόκκινα δηλώνει η διακοσμήτρια Μαρία Καλέα.

 

Το πρωί ομιλία της γιατρού κ. Βουρτζούμη για τα εμβόλια στα μέλη των ΚΑΠΗ. Δύο εκδηλώσεις για τα ΑμΕΑ έγιναν χθες στην πόλη μας. Στις 21 Δεκέμβρη αρχίζουν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο της Θάσου. Ομάδα εκπροσώπων του Λυκείου των Ελληνίδων επισκέφθηκε χθες το ίδρυμα Αγία Μαρίνα. Το Σάββατο παρουσιάζεται στη δημόσια βιβλιοθήκη Ελευθερούπολης το βιβλίο του δάσκαλου Κώστα Βλαστάρη.

 

Στις 19 Δεκέμβρη φιλικός αγώνας μπάσκετ της Energean Kavala BC με την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του ΑΟΚ. Με ανακοίνωση του ο ΑΟΚ ευχαριστεί για τη φιλοξενία τον Αλέξανδρο Κιλκίς. Ατομικά ρεκόρ από κολυμβητές του ΝΟΚ στο μίτινκ «Αλεξάνδρεια» που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

Διαβάστε επίσης