• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Στο Δασαρχείο θα βρίσκονται σήμερα εκπρόσωποι του Δήμου για να ερευνηθεί αν έχουν λάβει τις νόμιμες άδειες οι εργασίες διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου, δίπλα στην Εγνατία οδό (στο σημείο των διοδίων). Επιστολή με ανάλογο περιεχόμενο έστειλε χθες η Δήμαρχος. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος υποστήριξε χθες ότι η αλλαγές στην Κ.Υ.Α. του 2014 εξαιρούν την Εγνατία οδό από τα αναλογικά διόδια.

 

Εγκρίθηκε από τις υπερκείμενες αρχές η απευθείας ανάθεση της ΔΕΥΑΚ για τις απαραίτητες επισκευές στο Βιολογικό Καθαρισμό της Άσπρης Άμμου. Οι Δήμοι Παγγαίου και Νέστου μισθώνουν λεωφορεία για την συμμετοχή πολιτών στο αυριανό συλλαλητήριο. Στήριξη του συλλαλητηρίου από την τοπική ΝΔ. Μήνυμα και από τον Μητροπολίτη Στέφανο. Ο γιατρός που απολύθηκε από το Νοσοκομείο ισχυρίζεται ότι βρήκε το πτυχίο που κατηγορούνταν ότι δεν διέθετε. Για το ποινικό μέρος της υπόθεσης απολογήθηκε στον Ανακριτή κι αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Εγκρίθηκε η ενοποίηση καταστημάτων στο Εμπορικό Κέντρο. Εργολάβος κέρδισε δικαστική υπόθεση σε βάρος του Δήμου, κατέσχεσε 100.000 ευρώ σε λογαριασμό του.

 

Υπογράφηκε η σύμβαση για την προμήθεια ανταλλακτικών και τη λειτουργία των 3 σταθμών μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης της Π.Ε. Καβάλας. Αισιόδοξος ο Νίκος Παναγιωτόπουλος για την ψήφιση τροπολογίας, σχετικά με τις προσλήψεις διμήνων στο Δήμο Παγγαίου. Δημοσιεύεται στην Πρωινή άρθρο του Λάζαρου Βασιλειάδη σχετικά με τον αγωγό ΤΑΡ και το αίτημα αλλαγής της όδευσης του. Καθαρίζει το κεντρικό λιμάνι με δύτες η Ενεργειακή Αιγαίου. Η πρωτοβουλία της αφορά την παγκόσμια μέρα του περιβάλλοντος.

 

15 εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχει ο Δήμος Καβάλας εγκρίθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Οι περισσότερες αφορούν τα Ελευθέρια, που αρχίζουν την Παρασκευή. Μαθητές που ξεχώρισαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς βράβευσε χθες το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο. Αύριο το βράδυ στο Αμφιθέατρο η καθιερωμένη εκδήλωση του συλλόγου των Μικρασιατών.

 

Εντός της εβδομάδας στην Καβάλα ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης. Χατζηνικολή και Αγγελίδη θέλει να αποκτήσει ο Αετός Ορφανού. Τρεις ομάδες του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα βετεράνων του βόλεϊ στο Βόλο.

 

 

Διαβάστε επίσης