• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Στη διαδικασία της αναγκαστικής εκκαθάρισης οδηγείται η εταιρία του Βιοτεχνικού Πάρκου που έχει χρέη άνω των 500.000 ευρώ. Οριστικά η Περιφέρεια δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη αυτά άρα όλοι αναμένουν τον ορισμό του ειδικού εκκαθαριστή. Η εξέλιξη είναι δυσμενής, ίσως δημιουργήσει πίεση προς τους ιδιοκτήτες οικοπέδων προκειμένου να πληρώσουν κι αυτοί τα χρήματα που οφείλουν. Τόσο επί Άρη Γιαννακίδη όσο και επί Παυλίδη- Μέτιου το θέμα παρέμεινε στάσιμο αν και το βιοτεχνικό πάρκο ζήτησε να αναλάβει το Επιμελητήριο.

 

20 υποψηφίους του ανακοίνωσε χθες ο Θόδωρος Μουριάδης. Δεσμεύτηκε για περισσότερες αρμοδιότητες στους εκπροσώπους του πρώην Δήμου Φιλίππων. Τα χρέη της ΔΕΥΑ Παγγαίου στη ΔΕΗ ήταν η βασική κριτική του Βασίλη Ξουλόγη προς τον Φίλιππο Αναστασιάδη στη χθεσινή συνέντευξη τύπου του πρώην Δημάρχου. «Παγγαίο αύριο» είναι το όνομα του συνδυασμού του Γιώργου Γερομάρκου. Με ανακοίνωση του ο Χρήστος Ποτόλιας χαρακτηρίζει ελλιπέστατο τον απολογισμό της ΔΙΑΜΑΘ που θα συζητηθεί την Πέμπτη στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Ως το τέλος Απριλίου η κοινή πρόταση Αστικού ΚΤΕΛ- Δήμου Καβάλας για την τοποθέτηση 50 κουβουκλίων στάσεων. Υπάρχουν αλλά δεν είναι τόσα πολλά όσα στο πρόσφατο παρελθόν τα ανοίκιαστα μαγαζιά στην αγορά. Τουλάχιστον 21 οι σύνεδροι του Κινήματος Αλλαγής Καβάλας στη διαδικασία που θα γίνει στην Αθήνα στο τέλος του μήνα. Ημερίδα σήμερα στην Καβάλα για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Certour II. Κριτική και στο Δήμο Καβάλας και στην Περιφέρεια από τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό για την κατάρρευση της γέφυρας μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο.

 

Πανευρωπαϊκό βραβείο για το αεροπορικό σόου της Καβάλας. 466 βρέφη και νήπια των δημοτικών παιδικών σταθμών υποβλήθηκαν σε προληπτικό έλεγχο ακοής. Από την περασμένη Δευτέρα μέλη των ΚΑΠΗ μαθαίνουν δωρεάν τις βασικές λειτουργίες ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το Σάββατο ο χορός των συνταξιούχων της ΒΦΛ. Αύριο το απόγευμα γενική συνέλευση του συλλόγου Πνοή.

 

Ήταν τελικός στον οποίο κερδίσαμε δίκαια, δήλωσε για το ματς της περασμένης Κυριακής στην Κομοτηνή ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης Γιάννης Μαλαματάς. 5 νίκες στα ισάριθμα ματς που απέμειναν ο στόχος του ΑΟΚ, δηλώνει ο Βαγγέλης Κέρθι.

 

Διαβάστε επίσης