• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

Για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 3 ωρών ήταν χωρίς ρεύμα χθες η Νέα Ηρακλείτσα και η ευρύτερη ίδια περιοχή. Διακοπές ρεύματος ταλαιπώρησαν χθες το απόγευμα το Παληό, τη Νεάπολη, τις Ελευθερές αλλά και τον Πρίνο στη Θάσο. Προβληματική και η λειτουργία του φωτισμού οδών και πλατειών. Καμία εξήγηση και ενημέρωση από τη ΔΕΗ και το ΔΕΔΔΗΕ για την αιτία του προβλήματος. Σήμερα έχει ανακοινωθεί διακοπή νερού σε Πεντακόσια- Αγία Βαρβάρα- Νεάπολη- περιοχές άνωθεν Αγίου Γεωργίου.

 

Ξεκινούν σήμερα σε 16 σχολεία του Δήμου Καβάλας τα δωρεάν σχολικά γεύματα. Ο Θόδωρος Χατζηχρήστος εξελέγη νέος πρόεδρος στην Ομοσπονδία. Την Πέμπτη προγραμματίζει συνεδρίαση για θέματα καθημερινότητας η διοίκηση του ΟΛΚ. Λόγω της κακοκαιρίας υπήρξαν προβλήματα χθες στα δρομολόγια μόνο της γραμμής του Πρίνου. Ακόμη 50 πρόσφυγες μεταφέρθηκαν το Σαββατοκύριακο στη δομή φιλοξενίας του Ασημακοπούλου. Να μην χαθεί η ευκαιρία αξιοποίησης του παλιού Νοσοκομείου, ζητά με ανακοίνωση της η παράταξη της κ. Δήμητρας Τσανάκα.

 

Με εξοπλισμό προερχόμενο από δωρεά, λειτουργεί κανονικά το ακτινολογικό εργαστήριο του ΚΥ Πρίνου. Για να πληρωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται οι εργαζόμενοι μέσω ΕΣΠΑ των παιδικών σταθμών συνεδρίασε νωρίς χθες το πρωί η Οικονομική Επιτροπή. Ανακοίνωση Χρήστου Ποτόλια υπέρ των αιτημάτων προς το Δήμο Καβάλας του συλλόγου Πολυτέκνων.

 

Σε εκδήλωση στο Ιμαρέτ θα παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα το νέο βιβλίο του Θάνου Βερεμή. Ανοιχτό παζάρι οργανώνει σήμερα η Πνοή. Την Κυριακή στο Λύκειο Ελληνίδων εκδήλωση παρουσίαση των ελληνικών παραδοσιακών ενδυμασιών σε σύγχρονες κούκλες.

 

Με ανακοίνωση του ο Θεσπρωτός ευχαριστεί τον ΑΟΚ για την φιλοξενία του στο ματς που έγινε στο «Ανθή Καραγιάννη». Διήμερο ρεπό επωφελούνται οι παίκτες του ΑΟΚ. Επανέρχονται αύριο στις προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης