ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Μεγάλη αύξηση παρουσίασε χθες η κίνηση επιβατών και οχημάτων προς τη Θάσο από την Κεραμωτή. Δημιουργήθηκε ουρά χιλιομέτρων, η οποία ξεκινούσε από την είσοδο της Κεραμωτής. Υπολογίζεται ότι στη διάρκεια της χθεσινής μέρας «πέρασαν» στη Θάσο περισσότερα από 4.000 οχήματα. Τα δρομολόγια στην γραμμή της Κεραμωτής εκτελούνται κάθε μισή ώρα. Δεν γίνονται έκτακτα δρομολόγια. Σχετικά αυξημένη είναι η κίνηση για τη Θάσο και από το λιμάνι της Καβάλας.

 

Με ανακοίνωση του το Νοσοκομείο ζητά από τους εθελοντές αιμοδότες να δώσουν αίμα λόγω αυξημένων Καλοκαιρινών αναγκών. Δεκτή έκανε το Δ. Πρωτοδικείο την ένσταση του Κώστα Βακιρτζή, εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος στη θέση του Φιλήμονα Ξουλόγη. Απορρίφθηκε η ένσταση του Βασίλη Γιτίσογλου κι έτσι δεν αλλάζει το αποτέλεσμα στο τοπικό συμβούλιο Βουνοχωρίου. Δύο ημέρες θα διαρκέσει το φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Πάρκο Φαλήρου αρχές Σεπτέμβρη. Με δηλώσεις η Δήμητρα Τσανάκα αμφιβάλλει για τη συνταγματικότητα των αλλαγών στον «Κλεισθένη».

 

Δεν λειτουργούσαν λόγω βλάβης χθες το πρωί τα τηλέφωνα των υπηρεσιών του Διοικητηρίου. Στην παλαιότητα του υπόγειου δικτύου αποδίδει ο επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ τις συχνές βλάβες στο δίκτυο της Καβάλας. Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Υπουργό Εξωτερικών. Λίγο πριν ή αμέσως μετά τον 15Αυγουστο τα εγκαίνια στο έργο του Βερούλειου. Ερώτηση στη Βουλή του Γιάννη Πασχαλίδη για τα φορτηγά με τις ξένες πινακίδες. Το βράδυ λαμπαδηφορία της επιτροπής ειρήνης για την επέτειο των βομβών σε Χιροσίμα- Ναγκασάκι.

 

Το βράδυ στο φρούριο περφόμανς του Κωσταντίνου Παπαχαράλαμπου αφιερωμένη στην Οδύσσεια. Συνεχίζεται στο Αμφιθέατρο το διεθνές τουρνουά σκάκι. Στη Νικήσιανη τραγουδά το βράδυ ο Σωκράτης Μάλαμας.  Σε θεία λειτουργία στο Πολύστυλο παραβρέθηκε ο Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως.

 

Με 14 νέα πρόσωπα η πρώτη προπόνηση του ΑΟΚ. Μένει προπονητής του Νέστου ο Κετσιεμενίδης, ανανέωσε ο Αρετάς. Στο Παραλίμνιο ο Φίλιππος Τσαπέγια.

 

 

 

Διαβάστε επίσης