• 28 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Συνεχίζεται η δράση των απατεώνων σε όλο το Ν. Καβάλας. Τηλεφωνούν, ξεγελούν κι επωφελούνται σημαντικών ποσών από τα ανυποψίαστα θύματα τους. Τις περισσότερες φορές από ηλικιωμένους. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας συνεχίζει να έχει τις επιτυχίες της, χθες ανακοίνωσε εξιχνίαση 4 περιπτώσεων απάτης, 4 περιπτώσεων απόπειρας απάτης και σύλληψη μιας γυναίκας. Η σύλληψη έγινε στην Ξάνθη. Τα περιστατικά εκτός από την Καβάλα σημειώθηκαν σε Ασπροβάλτα και Ξάνθη. Η γυναίκα που συνελήφθη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα της Καβάλας.

 

Επιτυχία σημείωσε η χθεσινή κινητοποίηση των αγροτών που έγινε στην Κομοτηνή, συμμετείχαν περίπου 150 αγρότες από την Καβάλα. Στη διαμαρτυρία δεν υπήρξαν τρακτέρ. Σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει το συντονιστικό των αγροτικών συλλόγων για τις επόμενες ενέργειες. Σήμερα στην Κομοτηνή σύσκεψη και σωματείων συνταξιούχων που κι αυτοί ετοιμάζουν διαμαρτυρία για τα όσα συμβαίνουν στο Ε.Σ.Υ. Η Πυροσβεστική υπηρεσία Καβάλας συνέδραμε το όχημα της εταιρίας σε περιστατικό φωτιάς νωρίς χθες το πρωί στο εργοστάσιο των Λιπασμάτων. Η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία σε εναέρια γέφυρα μεταφοράς υλικών. Δεν κινδύνευσαν άνθρωποι, οι ζημιές περιγράφονται σημαντικές. Με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για τη Μακεδονία Θράκη, Στάθη Κωνσταντινίδη συναντήθηκε η βουλευτής Αγγελική Δεληκάρη.

 

Συνεχίζουν ως 12 Φεβρουαρίου την αποχή τους οι δικηγόροι της Καβάλας. Κρυφός φωτισμός τοποθετήθηκε και θα λειτουργεί στον υπό κατασκευή πεζόδρομο της Κασσάνδρου. Και στη Μεγάλη Λέσχη θα πραγματοποιούνται οι πολιτικοί γάμοι. Δεν έγινε χθες η απαραίτητη αυτοψία στα ευρήματα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος στο έργο της αγοράς του Αγίου Νικολάου. Μειώθηκαν αρκετά την προηγούμενη εβδομάδα τα ράπιντ τεστ των Καβαλιωτών. Αντίστοιχα μειώθηκαν και τα θετικά περιστατικά. Για την ανάδειξη του ρόλου του Οικονομικού Επιμελητηρίου και τοπικά, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με μεγάλη προσέλευση. Η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο Marine.

 

6η συνεχόμενη εβδομάδα προβάλλεται στις αίθουσες του Απόλλωνα η υποψήφια για Όσκαρ ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Thinks». Για την τουριστική επιτυχία της Καβάλας μίλησε στην εκπομπή της ΕΤ3 «Περίμετρος» ο Αντιδήμαρχος Τάκης Αγγελίδης. Ο Βασίλης Τσιάντος παραμένει πρόεδρος στο τμήμα Καβάλας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας. Με τη διοίκηση του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. Πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό ποίησης για την Ανδρομάχη Διαμαντοπούλου.

 

Η αθλήτρια του ΟΚΑΚ Σοφία Ιωσηφίδου μετέχει στην Εθνική ομάδα στίβου για το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

 

Διαβάστε επίσης