ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

Ανακοίνωση και συνέντευξη τύπου από το διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου σχετικά με την ανάγκη πρόληψης -μέσω εμβολιασμού- της εποχικής γρίπης. Η διαδικασία θα ξεκινήσει σε περίπου δύο εβδομάδες κι οι πολίτες καλό είναι να διαβάσουν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Προτείνεται επίσης να υπάρξει συνεργασία με τον οικογενειακό γιατρό. Προτεραιότητα στο εμβόλιο της γρίπης έχουν πάντα οι ευπαθείς ομάδες.

Από χθες το μεσημέρι τα οχήματα των χρηματαποστολών στην Καβάλα θα εξυπηρετούνται μόνο από το πίσω μέρος του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδας. Κανονικά λειτούργησαν τη Δευτέρα όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού. Το Υπουργείο Εσωτερικών ενισχύει τους Δήμους Καβάλας και Θάσου για την αγορά μηχανημάτων ή εξοπλισμού. Σύσκεψη διοικήσεων συνταξιουχικών σωματείων χωρίς να παρθεί απόφαση τοπικής κινητοποίησης.

Το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη αντιφασιστική συγκέντρωση.  Σύλληψη 49χρονου από το Λιμεναρχείο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Κανένα κρούσμα κορωνοϊού χθες στο Ν. Καβάλας. 30 αρνητικά τεστ στο Νοσοκομείο. Αισθητός και στο Ν. Καβάλας σεισμός στη Χαλκιδική, μεγέθους 3,9 ρίχτερ. Περιοδεία στο Ν. Καβάλας του Μακάριου Λαζαρίδη. Υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο για το έργο ανάπλασης της πλατείας του Αμυγδαλεώνα. Κι άλλη απόφαση του αρμόδιου Υπουργείου μετακινεί ανατολικότερα της Παράκαμψης τα μετωπικά διόδια.

Πολίτες έπλυναν τους κάδους απορριμμάτων έξω από την οικία τους στην οδό Σκρα. Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις για παιδιά από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και τους προσκόπους. Από τις 17 Οκτώβρη επανέρχεται με μαθήματα στην Καβάλα το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών. Σε νέα στέγη το δημοτικό ιατρείο των Σφαγείων.Αγιασμό τέλεσε ο συνοικιακός σύλλογος των Ποταμουδίων.

Και ο Κώστας Γεωργακόπουλος στον ΑΟΚ. Το Σάββατο φιλική αναμέτρηση στη Χαλκιδική με την Τρίγλια.

 

 

 

Διαβάστε επίσης