• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται αυτό το διάστημα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας στο Νομό Καβάλας, τις οποίες βοηθούν τόσο η Πολιτική Προστασία όσο και η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τις προηγούμενες μέρες τα περιστατικά ήταν αυξημένα, ανάμεσα σε αυτά πυρκαγιά στην Παράκαμψη. Την οποία προκάλεσε τσιγάρο οδηγού αυτοκινήτου. Μήνυμα Μαρκόπουλου σε πολίτες να είναι προσεκτικοί. Ζέστη χωρίς ανέμους αναφέρει η ΕΜΥ στην πρόβλεψη της για τον καιρό τον επόμενων ημερών στην Ανατολική Μακεδονία.

 

Μία φορά την εβδομάδα θα εργάζεται στο Νοσοκομείο Καβάλας ο ογκολόγος Δημήτρης Κασαράκης, συμφωνήθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη. Επανέρχονται στο Νοσοκομείο δύο γιατροί χειρουργοί που βρίσκονταν σε διαθεσιμότητα επειδή σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη. Επιδιορθώνονται όλοι οι πυροσβεστικοί κρουνοί στην Παναγία. Για αυτόν τον λόγο θα συνεργαστούν ο Δήμος Καβάλας και ο σύλλογος κατοίκων της περιοχής. Έλεγχοι εφορίας και διεύθυνσης Εμπορίου κατέληξαν σε πρόστιμα σε 4 επιχειρήσεις στον πρώην Δήμο Ελευθερών. Αμφίρροπο το ξεκίνημα στο τουρνουά σκάκι, σήμερα ο 4ος γύρος.

 

Δεύτερη καταγγελία στην Αστυνομία, για το έργο του ΤΑΡ στη θέση «Καρυδιές», έκαναν χθες πολίτες που ζητούν αλλαγή όδευσης. Ακυβέρνητο σκάφος ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στο λιμάνι των Ελευθερών. Ο Δήμος Καβάλας καθάρισε την παραλία δίπλα από το ξενοδοχείο Λούσυ. Ανακοίνωση του Κωστή Σιμιτσή για το έργο του ΒΑΑ που καθυστερεί. Ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου για τα θέματα της ΔΕΥΑΚ. Ο Σύλλογος Καβαλιωτών Νέας Υόρκης έκανε δωρεά στην Πνοή, ενισχύοντας τους σκοπούς του συλλόγου.

 

Ευθύνες στον Λευτέρη Κελβερίδη επιρρίπτει η Στέγη για το θέμα της προβολής ταινιών του αμερικανικού κινηματογράφου στο πλαίσιο δράσης του Φεστιβάλ Φιλίππων. Σήμερα το βράδυ στα Κάστρα της Νέας Περάμου η συναυλία Νταλάρα- Μαχαιρίτσα. Ολοκληρώθηκε την Κυριακή η έκθεση βιβλίου στην παραλία. Συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες στο δημαρχείο για την παράσταση «Βάρδα Μπένε» που παρουσιάζεται αύριο και μεθαύριο βράδυ σε αποθήκη των Καρνάγιων.

 

Αποχωρεί από την Ένωση ο Χάρης Πλιούκας. Στο Νέστο ο Σέρβος Λούκα Μπέλιτς.

Διαβάστε επίσης