• 4 Μαΐου 2024,

Κληρώνει και για τερματοφύλακα – Βασική επιλογή ο Δημήτρης Τόσκας για τη θέση του στόπερ

 Κληρώνει και για τερματοφύλακα – Βασική επιλογή ο Δημήτρης Τόσκας για τη θέση του στόπερ

Ο Δημήτρης Τόσκας είναι πλέον η βασική επιλογή για τη θέση του στόπερ στον ΑΟΚ.

Ο 27χρονος παίκτης  γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1991. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κ-20 του Πιερικού, ενώ αργότερα βρέθηκε και στην ανδρική ομάδα του Πιερικού.

Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν μετά τον Πιερικό, στην Π.Α.Ε.Ε. Κερύνειας, στον Πανιώνιο, στον Ηρακλή Θεσ/νίκης, στον Π.Α.Σ. Λαμίας, ενώ  πριν τη Δόξα Δράμας(Γενάρη του 2017)   ήταν στη  Βοσνιακή Ζελέζνιτσαρ. Το καλοκαίρι του 2017 μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Βόλου.

Επίσης ακούστηκε το όνομα του Βοσκόπουλου που είναι γνωστός από τη θητεία του κυρίως στον Πανσερραϊκό.

Γενικά μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε ο ΑΟΚ θα κάνει δυο ακόμη μεταγραφές. Εκτός από κεντρικό αμυντικό παίζει και η απόκτηση ενός τερματοφύλακα.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Βύρωνα ενώ ακούγεται και το όνομα του έμπειρου 34χρονου Σπύρου Βρονταρά που τη σεζόν που πέρασε είχε 17 συμμετοχές με την ομάδα της Παναχαϊκής.  Από το 2004 έως το 2010 αγωνίστηκε στον Πανθρακικό, το 2010-2011 στην Ξάνθη και μετά στον Φωκικό. Ακολούθησε η Παναχαϊκή,  η επιστροφή του στον Πανθρακικό ενώ την περίοδο 2013-2014 είχε 24 συμμετοχές στην Κέρκυρα.  Από το 2014 έως το 2016 έπαιξε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στη συνέχεια σε Νίκη Βόλου και Παναχαϊκή.  Πλούσιο βιογραφικό έχει και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος που τα πρώτα βήματα της καριέρας του τα έκανε στον Κεραυνό Κρηνίδων.

Για τον πλάγιο αμυντικό Νίκο Τριανταφυλλίδη που αγωνίστηκε με τον Βύρωνα θα αποφασίσει για την απόκτηση του ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Χθες το βράδυ ο Σωτήρης Δεληκάρης με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής παρέθεσε γεύμα στην ομάδα στην ταβέρνα « Πρώτο Κατσίκι».

Το Σάββατο είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΑΟΚ για τη φετινή περίοδο. Συγκεκριμένα στις 8 το βράδυ θα παίξει στον τελικού του Σουπερ Καπ του νομού μας με αντίπαλο τον πρωταθλητή Α` κατηγορίας  Κεραυνό Πέρνης στο «Ανθή Καραγιάννη».

Διαβάστε επίσης