• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Σημαντικό ρόλο αναλαμβάνει από σήμερα και για όλο το Καλοκαίρι το κεντρικό λιμάνι της Καβάλας. Θα συνδέει μόνο αυτό τη Βόρεια Ελλάδα με τα νησιά έχοντας σχεδόν ένα δρομολόγιο την ημέρα. Επανέρχεται στο λιμάνι της Καβάλας και το δρομολόγιο του Σαββάτου που το προηγούμενο διάστημα εξυπηρετούνταν από τη Θεσσαλονίκη. Τα δρομολόγια αυξάνονται κι άλλο τον Ιούλιο ενώ τον Αύγουστο θα είναι ακόμη περισσότερα.

Οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε ελαφρά χθες το πρωί σε σύγκρουση με επιβατικό στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου- Κουντουριώτου. Τροχαία υλικών ζημιών έγιναν χθες στη διασταύρωση Χρυσούπολης αλλά και στο δρόμο του Παληού. Το βράδυ εκτροπή οχήματος στον Άγιο Ανδρέα, το όχημα μετέφερε παράτυπους μετανάστες.

Εμβολιασμοί με το εμβόλιο Johnson & Johnson ξεκίνησαν χθες στο Νοσοκομείο. Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος επέβαλε πρόστιμο 2.000 σε ιδιώτη για παράνομη συγκέντρωση ανακυκλώσιμων και άλλων υλικών κοντά στη Νέα Ηρακλείτσα. Χωριά της Δ.Ε. Ορεινού δεν έχουν τηλεοπτικό σήμα με ευθύνη της Digea. Την Παρασκευή επαναλειτουργούν τα Λασπόλουτρα των Κρηνίδων.

Σε εκπομπή του Αντένα για το εργασιακό νομοσχέδιο μίλησε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ανακοίνωση του Γιάννη Πασχαλίδη για τη διαδικασία πρόσκλησης εργατών γης. Και η Συμπαράταξη Πολιτών διαμαρτύρεται για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη, σε μέρα πανελλαδικής απεργίας. Ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ Καβάλας για τη συγκέντρωση για την ίδια απεργία το πρωί της Πέμπτης στην πλατεία Καπνεργάτη.

Από αμέλεια μελισσοκόμου η φωτιά κοντά στη Νέα Ηρακλείτσα την προηγούμενη εβδομάδα. Σε διαδικτυακά ευρωπαϊκά προγράμματα συμμετείχαν και διακρίθηκαν το Γυμνάσιο Νέας Καρβάλης και Κεραμωτής. Το συνέδριο σύγχρονης τέχνης τον Ιούλιο στους Φιλίππους προβλήθηκε σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.

«Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο» δήλωσε ο προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ανυφαντάκης. Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για το ματς του Σαββάτου στη Βέροια.

 

Διαβάστε επίσης