ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Την ικανοποίηση του δηλώνει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος. Παρά τη διαδικασία αναδιάρθρωσης στην απονομή της δικαιοσύνης, διατηρούνται τα δικαστήρια στη Θάσο και στην Ελευθερούπολη. Δημιουργούνται Περιφερειακές Έδρες του Πρωτοδικείου Καβάλας που δίνουν τη δυνατότητα συνεδριάσεων δικαστηρίων και στις δύο περιπτώσεις. Το τοπίο ξεκαθάρισε χθες, στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης Ιωάννη Μπούγα. Εκτός του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου έλαβαν μέρος οι βουλευτές του Ν. Καβάλας. Η γενική συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου χθες το μεσημέρι έλαβε απόφαση συνέχισης της αποχής ως τις 23 Γενάρη.

 

Μετά από ειδική άδεια που ζητήθηκε και χορηγήθηκε, θα συζητηθούν σήμερα στο Διοικητικό Πρωτοδικείο οι υποθέσεις Τσεκμέζογλου- Πεφάνη σχετικές με το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στην Καβάλα. Απόφαση αναμένεται σε έναν μήνα. Σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης πέθανε 4χρονο αγοράκι από τη Θάσο, αρχικά νοσηλεύτηκε στο Κ.Υ. Πρίνου και στο Νοσοκομείο Καβάλας. Χωρίς προβλήματα επαναλειτούργησαν όλα τα σχολεία του Ν. Καβάλας. Μεγάλη αύξηση παρουσίασαν την προηγούμενη εβδομάδα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού που έγιναν στο Κ.Υ. της πόλης.

 

Προφυλακίστηκαν και οι 5 κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που παρακολουθούσε με στόχο να ληστέψει, δύο επιχειρηματίες της πόλης. Ο φερόμενος ως εγκέφαλος ήταν υπάλληλος για σύντομο χρονικό διάστημα και στις δύο επιχειρήσεις. Με τους Δημήτρη Κουτσούμπα και Στέφανο Κασσελάκη συναντήθηκαν εκπρόσωποι των απολυμένων της ΒΦΛ. Με πετρέλαιο και από το κοίτασμα Ε η πρώτη φόρτωση του 2024, ανακοίνωση η Energean. Μεγάλο κλαδί δέντρου ξηλώθηκε από την κακοκαιρία του Σαββάτου, κρέμεται πάνω σε καλώδιο ρεύματος στην συνοικία της Νεάπολης. Τη βασιλόπιτα του νέου έτους έκοψε η δημοτική παράταξη του Γιάννη Εριφυλλίδη.

 

Επιμένει στα σχέδια του για το κτίριο της Στέγης ο Μητροπολίτης, απάντησε στην κριτική που δέχεται με συνέντευξη του στην Πρωινή. Το Σάββατο γενική συνέλευση και κοπή πίτας για το σωματείο συνταξιούχων της ΒΦΛ. Την Κυριακή η βασιλόπιτα του Φυσιολατρικού Ομίλου. Το απόγευμα της Κυριακής η πίτα του Επιμελητηρίου, θα βραβευτούν επιχειρήσεις που διακρίθηκαν.

 

Η ομάδα έχει πλάνο ανόδου κι έτσι την προτίμησα, δήλωσε ο Τάσος Λαγός για τη συνεργασία του με τον ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης