• 7 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΤΡΙΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΤΡΙΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Σε σταθερή κατάσταση ήταν και χθες τα κρούσματα του κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας όπως και οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Υποχώρησαν κι άλλο τα κρούσματα σε μαθητές. Μόνο 6 νέα περιστατικά ανακοίνωσε για το Ν. Καβάλας ο ΕΟΔΥ. Συνεχίζονται από τις 10 το πρωί τα ράπιντ τεστ στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης», χθες έκαναν τεστ 177 πολίτες με 2 θετικά περιστατικά. Κανένα εμβόλιο στη Θάσο χθες, 322 στο χερσαίο τμήμα του Ν. Καβάλας.

Εξωτερικό βάψιμο έκανε πιο όμορφο το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας στο κέντρο της πόλης. Μόνο ανακοινώσεις φορέων- συλλόγων- τοπικών παραγόντων για τη χθεσινή Ημέρα της Γυναίκας. Διαμαρτύρεται η ΑΔΕΔΥ Έβρου επειδή το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής επιμένει να μετακινήσει στην Καβάλα από την Αλεξανδρούπολη το γραφείο ασύλου. Η ΠΕ Καβάλας ανακοίνωσε καθαρισμό τάφρων και ερεισμάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Οι δασικοί δρόμοι δεν είναι ασφαλείς, αναφέρει σε ανακοίνωση προειδοποίηση προς τους πολίτες το Δασαρχείο Καβάλας. Μέχρι την Παρασκευή ο Δήμος Καβάλας και τοπικοί σύλλογοι συγκεντρώνουν ανθρωπιστική βοήθεια για τα θύματα του σεισμού στη Θεσσαλία. Επιφυλακτικοί επαγγελματίες της εστίασης στην Καβάλα στα διάφορα σενάρια επαναλειτουργίας των επιχειρήσεων τους ακόμη και στο τέλος του μήνα. Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου για το πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε το μικρό φράγμα στα Τενάγη, στην περιοχή του Δάτου.

Νέα δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Κ.Υ. Πρίνου. Διαδικτυακό κι αυτήν την φορά το παζάρι της Πνοής εν όψει της εορτής του Πάσχα. Μια σπάνια φωτογραφία της Καβάλας από το παρελθόν τοποθετήθηκε χθες στο Δημοτικό Κήπο, πρωτοβουλία του Δήμου. Ο σύλλογος αποφοίτων του Γυμνασίου Αρρένων Καβάλας συνεχίζει να συγκεντρώνει παλιά σχολικά βιβλία.

4 Απριλίου πιθανή ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

 

Διαβάστε επίσης