• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

Με δηλώσεις και ομιλίες που έγιναν από την Παρασκευή έως χθες Κυριακή ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος δήλωσε πλήρη υποστήριξη στο έργο του Ε61 με ταυτόχρονη πρόθεση προστασίας του περιαστικού δάσους. Την Τετάρτη το πρωί οργανώνει σύσκεψη για το ίδιο θέμα με καλεσμένο και τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας.

 

Καρδιακά προβλήματα ήταν η αιτία θανάτου του 47χρονου Νίκου Κακουλίδη. Αυτό διαπίστωσε ο ιατροδικαστής. Το πτώμα του Νίκου Κακουλίδη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε ένα διαμέρισμα γεμάτο σκουπίδια, σε πολυκατοικία απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Εκπρόσωποι της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ συνάντησαν χθες τους απολυμένους της ΒΦΛ. Η κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται. Ελπίδες διαλόγου σχετικά με την αλλαγή όδευσης του αγωγού ΤΑΡ. Το βράδυ όσοι ζητούν την αλλαγή της όδευσης έχουν συνάντηση στο δημαρχείο των Κρηνίδων. Συνεδριάζει αύριο στα Χανιά το ΣΑΣ. Στα δρομολόγια της επόμενης περιόδου υπάρχει ένα νέο υπό ναυπήγηση πλοίο με το όνομα Νικητής. Μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ εξελέγη στις χθεσινές εκλογές ο Μάκης Δημητριάδης. Μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα Εφετών Θράκης πιο εντατικοί έλεγχοι για παράνομες σταθμεύσεις στην παραλία και στο κέντρο της πόλης.

 

Ποινή δις ισόβια σε πρώην αυτοδιοικητικό παράγοντα της Ξάνθης. Την Τετάρτη στο Εφετείο Θράκης δικάζεται η υπόθεση Μπουδακίδου. Διάρρηξη αυτή τη φορά στο δημοτικό σχολείο Κρυονερίου. Τουριστικοί πράκτορες από την Ρωσία ήταν το Σάββατο στο Νομό Καβάλας. 30 εισηγήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του 1ου συνεδρίου τοπικής ιστορίας Παγγαίου που αρχίζει την Παρασκευή το απόγευμα. Σε εκκρεμότητα ο ορισμός συντονιστή στο Νομό Καβάλας για την εκπαίδευση των παιδιών προσφύγων. Εκλογές έκανε χθες ο σύλλογος ΑμΕΑ. Απαλλάχθηκε ο αντιδήμαρχος Ανέστης Τσουρουκίδης που την Παρασκευή ήταν κατηγορούμενος στο Μονομελές για παρακώλυση συγκοινωνιών. Τομεάρχης στην ΝΔ Δράμας ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

 

Συνεχίζονται το πρωί στην πλατεία Καπνεργάτη και στο ΤΕΙ εκδηλώσεις για τη δωρεά μυελού των οστών. Ομάδα εθελοντικής αιμοδοσίας δημιουργεί ο σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας. Την Πέμπτη και στην Καβάλα εκδηλώσεις για την γιορτή της Αστυνομίας.

 

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με την Δόξα αρχίζει σήμερα ο ΑΟΚ. Ταυτόχρονα όλα δείχνουν ότι επιστρέφει στο Ανθή Καραγιάννη μετά από 5 και πλέον μήνες. Προκρίθηκε στο κύπελλο ο Νέστος. Η Ένωση ηττήθηκε από τον Πανιώνιο αλλά έδωσε υποσχέσεις για τη συνέχεια της Α2.

 

 

Διαβάστε επίσης