• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017

Μία ακόμη τριμερή συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας περιμένουν για αυτήν την εβδομάδα οι απολυμένοι στη ΒΦΛ. Η πρωτοβουλία ανήκει στον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Ανδρέα Νεφελούδη. Σύμφωνα με τον Κώστα Μορφίδη η συνάντηση θα έχει συμφιλιωτικό- συμβιβαστικό χαρακτήρα. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε επίσης ότι η Κυβέρνηση αναζητά νέο επενδυτή για το εργοστάσιο.

 

Δύο ερωτήσεις για την πρόσληψη γενικού διευθυντή στην Εργοανάπτυξη θα συζητηθούν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Πέμπτη. Στην ίδια συνεδρίαση θα εγκριθεί το τεχνικό πρόγραμμα έργων και δράσεων του 2018. Το ΕΣΠΑ δεν χρηματοδοτεί το έργο ανάπλασης της κεντρικής πλατείας, είπε στο δημοτικό συμβούλιο την Πέμπτη η κ. Δήμαρχος. Νέα ερώτηση για τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου απευθύνει στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Εορταστικό ωράριο λειτουργίας όλη την εβδομάδα στην αγορά.

 

Πολυπληθής η συμμετοχή στελεχών της τοπικής ΝΔ στο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Έγκριση περιβαλλοντικών όρων για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων περιμένει ίσως και πριν το τέλος του έτους ο Δήμος Καβάλας. Ο Μαργαρίτης Κατσίδης παρέμεινε πρόεδρος του συνεταιρισμού Eurotaxi. Υπό την εποπτεία του δημοσίου θα τεθεί η Στέγη Πολιτισμού Νέας Καρβάλης. Δύο άτομα εποχικό προσωπικό πρόκειται για προσλάβει ο ΕΛΓΑ Καβάλας. Νέα διοίκηση ψηφίζουν το απόγευμα αντιπρόσωποι του τμήματος ΑΔΕΔΥ Καβάλας.

 

Αρχίζουν το απόγευμα εκδηλώσεις στη συνοικία των Ποταμουδίων. Η Θρακική Εστία τραγούδα τα κάλαντα στους πεζόδρομους. Το βράδυ η χορωδία ΣυνΩΔΗπόροι μαζί με το Βασίλη Λέκκα εμφανίζεται στο Δημοτικό Θέατρο της Χρυσούπολης.

 

Τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας είναι ο ΑΟΚ μετά την ήττα του από τον Ορφέα Ξάνθης. Νίκησαν Νέστος και Αετός Ορφανού. 8η σερί νίκη για την Ένωση. Η ομάδα μας είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Νίκησε και ο ΓΣΕ.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης