ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Παράταση μία εβδομάδα –δηλαδή ως την προσεχή Παρασκευή- έλαβε η διαδικασία της διαβούλευσης για τη λειτουργία ιχθυοπωλείων στο κέντρο της πόλης. Το αίτημα κατέθεσαν στον Δήμο Καβάλας επαγγελματίες του υπογείου της Δ. Αγοράς κι έγινε δεκτό. Σύμφωνα με πληροφορίες διαφωνούν με την κατάργηση ή τον περιορισμό του δακτυλίου, εντός του οποίου απαγορεύεται να λειτουργήσουν ιχθυοπωλεία στο κέντρο της πόλης.

Δίχτυ τοποθέτησε η αρχαιολογική υπηρεσία στην οροφή του μουσείου προκειμένου ο μηχανολογικός εξοπλισμός να προστατευτεί από τους γλάρους. Νέο ταξίδι στην Αθήνα, για επαφές με κυβερνητικούς παράγοντες ετοιμάζει το σωματείο των εργαζομένων στη ΒΦΛ. Καταγγελίες πολιτών για αρπαγές πορτοφολιών ακόμη και μέσα σε καταστήματα προβληματίζουν την Αστυνομική Διεύθυνση. Αυξημένα μέτρα στη λαϊκή του περασμένου Σαββάτου. Ο πρόεδρος Βασίλης Λεμονίδης μαζί με άλλα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου ήταν χθες στην Αθήνα για τη γενική συνέλευση της ΕΣΕΕ. Ο Σύλλογος Αγροτών Δήμου Καβάλας συνάντησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, συζητήθηκε η υποστήριξη της καλλιέργειας σόγιας. Με ανακοίνωση της η Συμπαράταξη Πολιτών ζητά να περάσουν στον Δήμο Καβάλας τα στρατόπεδα Ασημακοπούλου και Κωτσάλου. Η διοίκηση του συλλόγου δασκάλων έλαβε νέα απόφαση κατά της συγχώνευσης των νηπιαγωγείων της συνοικίας του Αγίου Λουκά.

Δύο άτομα συνελήφθησαν στον πρώην Δήμο Ελευθερών για παράνομο πλανόδιο εμπόριο. Αύριο στην Καβάλα ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής, θα επισκεφθεί νέο λιμάνι- δημαρχείο- ΟΛΚ- Λιμεναρχείο. Θα λάβει μέρος σε σύσκεψη στο γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ. Νέα αλλαγή στις ώρες των δρομολογίων των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Το απόγευμα γενική συνέλευση των μελών του συλλόγου των Φίλων της Παιδόπολης. Στη Λάρισα ήταν το Σαββατοκύριακο λόγω συνεδρίου εκπρόσωποι των Εφέδρων Αξιωματικών. Δεύτερο βραβείο σε διεθνές φεστιβάλ κιθάρας για μαθητή του Δημοτικού Ωδείου.

Το απόγευμα στο Όσκαρ εκδήλωση για την παγκόσμια μέρα ποίησης, οργανώνεται από τη Στέγη. Μετά την εξαιρετική επιτυχία που σημείωσε στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση του Κώστα και Αντώνη Κούφαλη «Το ψωμί της Νινευί», συμφωνήθηκε να παιχθεί τρεις ακόμη φορές στο τέλος της εβδομάδας. Πρωταθλήτρια Ελλάδας γυναικών στο σκάκι η Σταυρούλα Τσολακίδου.

Νίκη μετά από 1,5 μήνα για τον ΑΟΚ. Επικράτησε 4-0 στην Πτολεμαϊδα επί του Εορδαϊκού. Ηττήθηκε ο Νέστος. Με σκορ 86-68 ηττήθηκε η Ένωση από τον Χολαργό. Απαραίτητη η νίκη στο ματς με το Ηράκλειο.

 

 

Διαβάστε επίσης