• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΓΕΝΑΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΓΕΝΑΡΗ 2018

Την προσεχή Άνοιξη θα υπάρξουν νεότερα για τη σιδηροδρομική σύνδεση των λιμανιών της Βόρειας Ελλάδας με αυτά της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας. Όπως δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Σπίρτζης, θα δημιουργηθεί Ελληνοβουλγαρική εταιρία που θα διεκδικήσει χρηματοδότηση από την Ε.Ε. Το σχέδιο περιλαμβάνει και τη σιδηροδρομική Εγνατία, είναι συνέχεια των ανακοινώσεων που έκαναν και στην πόλη μας οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Βουλγαρίας.

 

15 λεωφορεία μετέφεραν χθες πολίτες όλου του Νομού Καβάλας στη Θεσσαλονίκη για το συλλαλητήριο υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Το πρωί επιστρέφουν στην εργασία τους, στο εργοστάσιο, οι απολυμένοι της ΒΦΛ. Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης θα εγκαινιάσει το ΤΟΜΥ που θα λειτουργήσει στη Ψυχιατρική κλινική. Το μεσημέρι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Επιμελητήριο. Ο Δήμος Καβάλας θα πραγματοποιήσει τις εκδηλώσεις της Κ.Δευτέρας στον περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Η Δήμαρχος Καβάλας υποσχέθηκε στους κατοίκους της Παναγίας επιπλέον μεταφορικό μέσο για την δωρεάν μετάβαση τους στη συνοικία τους από το κέντρο της πόλης.

 

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου ο Τάσος Μήτρου. Στη θέση του ο Τάσος Μεταξάς. Η Ασφάλεια Καβάλας συνέλαβε στη Θεσσαλονίκη 52χρονο, τον κατηγορεί για διακίνηση ναρκωτικών. Οι γιατροί του Νοσοκομείου καταγγέλλουν τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Στρατή Πλωμαρίτη επειδή μετακινεί γιατρούς της Παιδιατρικής κλινικής. Έργο αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων 120.000 ευρώ στην περιοχή του Παγγαίου θα δημοπρατήσει η Π.Ε. Καβάλας. Το απόγευμα συναντά τα πρωτοβάθμια σωματεία των δημοσίων υπαλλήλων η νέα διοίκηση της ΑΔΕΔΥ. Βασιλόπιτα κόβει σήμερα η διοίκηση της Ομοσπονδίας.

 

Νέα 7μελή διοίκηση απέκτησε χθες η Θρακική Εστία, πρώτος σε ψήφους ο Νίκος Τσουμπάκης. Ο Γιώργος Καλαντζής έτυχε το φλουρί στην πίτα του συλλόγου των Εβριτών. Η Ένωση παλαιών Προσκόπων Καβάλας πραγματοποίησε ημερίδα αφιερωμένη στο παιδί. Το απόγευμα βασιλόπιτα από το τμήμα Καβάλας του Ερυθρού Σταυρού.

 

«Ζωντανός» στην υπόθεση της ανόδου ο ΑΟΚ μετά τη χθεσινή δίκαια νίκη με 1-0 επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Αετός Ορφανού, ισόπαλος με την Καρπερή ο Νέστος. Μεγάλη νίκη της Ένωσης στο Λαγκαδά, νίκησε και ο ΓΣΕ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης