ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΗ 2017

Αν και από την Παρασκευή προστέθηκε ένα ακόμη δρομολόγιο φέρι μποτ σε αυτά της γραμμής της Κεραμωτής, το απόγευμα του Σαββάτου καθυστέρησε 30 λεπτά η αναχώρηση πλοίου επειδή αναμένονταν οι επιβάτες πτήσης τσάρτερ που εκείνη την ώρα έφθανε στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης. Εντός των ημερών στην περιοχή το νέο φέρι μποτ Νικητής. Λόγω της αργοπορημένης άφιξης του ασκούνται πιέσεις για την αποδρομολόγηση του.

 

Δεν λειτουργούν σήμερα οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί λόγω συμμετοχής του προσωπικού σε πανελλαδική απεργία. Πιθανό πρόβλημα και στην υπηρεσία καθαριότητας. Διόδια στην Παράκαμψη και απορρίμματα «ψηλά» στην ατζέντα της Δημάρχου που αύριο ταξιδεύει στην Αθήνα. 8 Ιουλίου η πρώτη παράσταση για το φετινό φεστιβάλ Φιλίππων. Εκτός κινδύνου στην Καρδιολογική κλινική από το Σάββατο ο γενικός γραμματέας του Δήμου Καβάλας και πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μπάμπης Δράκος. Το Σάββατο 10 Ιουνίου στην Καβάλα ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Για την Κύπρο αναχωρεί το πρωί αποστολή του Δήμου Νέστου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Βαγγέλη Τσομπανόπουλο.

 

Αρχίζει το πρωί στο Λούσυ ελληνογερμανική επιχειρηματική συνάντηση. Το απόγευμα ο Μάκης Παπαδόπουλος συναντά τοπικούς φορείς στον χώρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών. Συνεχίζει τη λειτουργία του το ίδρυμα Αγία Μαρίνα που πλέον φιλοξενεί 21 ΑμΕΑ. Γεμάτη Τούρκους επισκέπτες ήταν το Σαββατοκύριακο η πόλη της Καβάλας. Την Τετάρτη Γενική Συνέλευση του δικηγορικού συλλόγου. Το μεσημέρι μία ακόμη σύσκεψη για την προετοιμασία του αεροπορικού σόου.

 

Εκδήλωση αφιέρωμα στην ελληνίδα μάνα οργανώνει το απόγευμα στην παλιά Μουσική η Ένωση Γυναικών Επιστημόνων. Ο Όμιλος για τη Διάδοση της Ελληνικής γλώσσας οργανώνει το απόγευμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη εκδήλωση για το γλωσσικό ζήτημα και τις λογοτεχνικές λύσεις. Το βράδυ στο Ιμαρέτ ομιλία της Μελπομένης Μαλλιώρη. Από τις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου ξεχώρισαν αυτές του Μουσείου Καπνού και των ποντιακών συλλόγων για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας.

 

Με σκόρερ τον Μελισσόπουλο ο ΑΟΚ νίκησε 1-0 τον Καμπανιακό κι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Νίκησε στη Χρυσούπολη η Δόξα Δράμας με σκορ 2-1. 100 περίπου αθλητές έτρεξαν χθες το πρωί στα βήματα του Αποστόλου Παύλου. Πρώτος στους άνδρες ο Δημήτρης Νικολαϊδης και στις γυναίκες η Μιλένα Βελίκοβα.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης