ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ 2016

Το γνωστό αίτημα αγροτών και κατοίκων της περιοχής του πρώην Δήμου Φιλίππων για την αλλαγή της όδευσης του αγωγού ΤΑΡ συζητήθηκε χθες το πρωί στο Δημαρχείο. Η σύσκεψη των τοπικών παραγόντων αποφάσισε την πραγματοποίηση νέας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στόχος της νέας σύσκεψης όπου θα λάβουν μέρος επιστήμονες κι επιστημονικοί φορείς,  η ενίσχυση της πρότασης μιας ορεινής όδευσης του αγωγού από τον Αμυγδαλεώνα έως τα όρια του Ν. Δράμας.

 

Την Κυριακή η ομάδα της πλειοψηφίας εκλέγει νέο Περιφερειάρχη. Πολλοί οι ενδιαφερόμενοι. Αρχίζουν το πρωί τα μαθήματα στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο. Αρχικά οι μαθητές θα είναι 10. Τρεις ενδιαφερόμενοι επενδυτές έλαβαν ήδη αντίγραφο της διακήρυξης για τα Λουτρά των Ελευθερών. Την Τετάρτη το σωματείο της ΒΦΛ συναντά στη Θεσσαλονίκη τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Δημοσίευμα στην Καθημερινή χθες κάνει λόγο για αναζήτηση επενδυτή από την πλευρά της Κυβέρνησης. Παρουσία κατοίκων του Σταυρού Αμυγδαλεώνα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα. Οι παρατάξεις Τσανάκα- Μάκη Παπαδόπουλου υπέρ του έργου όπως αυτό προτείνεται από την Εγνατία οδό ΑΕ. 7 Δεκέμβρη γενική συνέλευση και εκλογές δασκάλων – νηπιαγωγών. Οριστικά επαναλαμβάνεται ο διαγωνισμός για την ενοικίαση του πάρκινγκ του Τελωνείου.

 

Φωτιές σε κάδους αντιμετώπισε τα ξημερώματα του Σαββάτου η Π.Υ. Τα περιστατικά σημειώθηκαν στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη. Εξιχνιάστηκαν 5 κλοπές από οικίες σε χωριό του νομού. Ο Μάρκος Μπόλαρης εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στην παρέλαση. Την προσεχή Δευτέρα ο κ. Μπόλαρης θα επισκεφθεί τη Θάσο. Έτοιμη η ΝΟΔΕ Καβάλας για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Ερώτηση Παναγιωτόπουλου για τη λειτουργία των δομών κατά της φτώχιας.

 

Το απόγευμα σε εκδήλωση του Ομίλου για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας στη Δ. Βιβλιοθήκη μιλά ο καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Αντώνης Μπουσμπούκης. Στην Καβάλα ήταν το Σαββατοκύριακο χορωδία από την Γαλλία, έλαβε μέρος σε εκδήλωση με τη χορωδία της Στέγης. Παρουσία της Δημάρχου ο αγιασμός στη Λέσχη Ποντίων. Τρία βραβεία για την Καβαλιώτικη ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «Μικροί ήρωες» που έλαβε μέρος σε διαγωνισμό θεάτρου στην Κρήτη.

 

Τρεις χιλιάδες κόσμος είδε χθες το μεσημέρι τον ΑΟΚ να έρχεται ισόπαλος 2-2 με τη Δόξα. Νίκησε ο Νέστος. Το Σάββατο η Ένωση πάλεψε το ματς με το Κερατσίνι, από το οποίο τελικά έχασε με σκορ 64-73.

 

 

 

Διαβάστε επίσης