ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΓΕΝΑΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΓΕΝΑΡΗ 2018

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες το πρωί έξω από την κεντρική είσοδο του Εργατικού Κέντρου, κατά την άφιξη των αντιπροσώπων του ΠΑΜΕ. Αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους σε προσωπικό σεκιούριτι που είχε προσλάβει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καβάλας. Έντονη η παρουσία και αστυνομικής δύναμης. Η γενική συνέλευση που τελικά πραγματοποιήθηκε χωρίς τους αντιπροσώπους της ΔΑΚΕ και του ΠΑΜΕ, αποφάσισε να εξουσιοδοτήσει τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου να συντάξει πειθαρχικό κανονισμό.

 

Πολύ πιθανή η υποψηφιότητα του Θόδωρου Μουριάδη στις επόμενες δημοτικές εκλογές, που όπως όλα δείχνουν θα διαδεχθεί τον Κωστή Σιμιτσή. Την Τετάρτη το απόγευμα κόβει βασιλόπιτα ο συνδυασμός του Μάκη Παπαδόπουλου. Το απόγευμα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο. Την Τετάρτη το απόγευμα συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο. Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου.

 

Τον Μάη αρχίζουν τα έργα μετατροπής της κατοικίας του Στρατηγού σε ξενοδοχειακή μονάδα. Πολύς κόσμος στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας που έκανε χθες η τοπική ΝΔ. Σε τουριστική έκθεση στις Βρυξέλες θα λάβει μέρος το Επιμελητήριο. Σύλληψη δύο ατόμων για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών. Ποικίλες συζητήσεις προκαλεί η απόφαση των διοργανωτών, η Αλφαβητοπαρέλαση να πραγματοποιηθεί με μια εβδομάδα καθυστέρηση επειδή την προσεχή Κυριακή γίνεται στην Αθήνα συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Συνέλευση με κοπή βασιλόπιτας ετοιμάζει ο δικηγορικός σύλλογος για τα μέλη του. Σήμερα κόβει βασιλόπιτα το ΤΕΙ.

 

Καλά λόγια από τοπικούς παράγοντες για το παράρτημα Καβάλας των Γιατρών του Κόσμου που χθες το απόγευμα έκοψε βασιλόπιτα. Θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της Εβδομάδας Υγείας την Άνοιξη. Πίτα και χορό χθες από τους συνταξιούχους δημοτικούς υπαλλήλους. Το απόγευμα κόβει πίτα παρουσία δύο βουλευτών το τοπικό ΠΑΣΟΚ.

 

Με γκολ των Βαλαβανόπουλου και Ξόμπλιου στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ νίκησε χθες τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Νίκησαν Αετός και Νέστος, 1-0 το Παραλίμνιο την Ελπίδα Σκουτάρεως. Με πολύ κόσμο η νίκη της Ένωσης επί των Ίκαρων. Νίκησε και ο ΓΣΕ. 4-0 επικράτησε ο Κεραυνός Πέρνης της ΑΕΚ, στο ντέρμπι της Α’ Κατηγορίας.

 

 

 

+

Διαβάστε επίσης