ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΓΕΝΑΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΓΕΝΑΡΗ 2018

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο η υπογραφή συμφωνητικών για την επιστροφή στο εργοστάσιο των απολυμένων της ΒΦΛ. Περίπου 155 απολυμένοι πρόκειται να επιστρέψουν στην δουλειά τους τη Δευτέρα 22 Γενάρη. Ανακοίνωση για την εξέλιξη αυτή εξέδωσε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, που με την ευκαιρία ασκεί κριτική στη ΝΔ για τη στάση που κράτησε στο θέμα.

 

Συζητείται αύριο στο Μονομελές Καβάλας αγωγή που κατέθεσε ιδιώτης κατά της εταιρίας του Βιοτεχνικού Πάρκου. Του οφείλονται χρήματα από συνεργασία που είχε μαζί της. Αγωγή κατά του Βιοτεχνικού Πάρκου έχει καταθέσει και η υπάλληλος του φορέα. Τη Δευτέρα 15 Γενάρη η πρώτη συνεδρίαση του έτους για το δημοτικό συμβούλιο Καβάλας. Σε συζητήσεις φαίνεται να είναι ο Κωστής Σιμιτσής με το Θόδωρο Μουριάδη προκειμένου ο κ. Μουριάδης να τεθεί επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη». Στην ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας που έγινε στην Αθήνα έλαβε μέρος ο Γιώργος Γραμμένος. Αρχίζουν σήμερα οι χειμερινές εκπτώσεις στην αγορά.

 

Δεύτερο περιστατικό αιφνίδιου θανάτου ερασιτέχνη αλιέα στην Καβάλα το βράδυ της Παρασκευής. Λιγοστεύουν τα περίπτερα που λειτουργούν στο κέντρο της πόλης. Συνελήφθη Πακιστανός που προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες. Με καλό καιρό ο αγιασμός των υδάτων στο Νομό Καβάλας. Φωτιά σε στρώμα μέσα στη δομή φιλοξενίας προσφύγων κινητοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου την Πυροσβεστική υπηρεσία.

 

Με πολύ κόσμο και πρόγραμμα διασκέδασης για τα παιδιά, έκοψαν την πίτα τους στο Λούσυ οι Τρίτεκνοι. Από αύριο η δήμαρχος περιοδεύει στα ΚΑΠΗ για να κόψει τις βασιλόπιτες των μελών τους. Αναβίωσε στη Νικήσιανη το έθιμο του Αράπη. Πίτα έκοψαν στην Καλαμίτσα οι Χειμερινοί Κολυμβητές.

 

Πιο δύσκολα απ’ το δείχνει το τελικό σκορ ο ΑΟΚ νίκησε χθες 3-0 τον Ξηροπόταμο. Και τα τρία γκολ ο Βαλαβανόπουλος. Έφυγε ο Ρομπέρ. Νίκη του Αετού Ορφανού επί του Νέστου, παραιτήθηκε ο προπονητής της ομάδας της Χρυσούπολης. Έχασε η Ένωση στο μπάσκετ, νίκησε ο ΓΣΕ.

 

 

Διαβάστε επίσης