• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ.ΤΡΙΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ.ΤΡΙΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Τόσο οι μικροπωλητές λαϊκών αγορών όσο και η διοίκηση του Δήμου Καβάλας επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η διαβούλευση για τον κανονισμό λαϊκών αγορών αρχίζει από την αρχή. Κρίσιμο ζήτημα αυτής ο τόπος της λαϊκής αγοράς στις Κρηνίδες. Η τελική έγκριση του κανονισμού αποσύρθηκε από τα θέματα ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Παρασκευή.

 

Τρύπα στο πλακόστρωτο τμήμα της οδού Ερυθρού Σταυρού άνοιξε χθες το απόγευμα. Λήφθηκαν κυκλοφοριακά μέτρα. 70 πρόσφυγες φιλοξενούνται από χθες στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Όπως λέγεται ακόμη 40 αναμένονται σήμερα. 4 απολυμένοι της ΒΦΛ είναι πιθανόν να επιστρέψουν στην εργασία τους. Ασκούνται πιέσεις, ισχυρίζεται το σωματείο που συνεχίζει να περιμένει τις δικαστικές αποφάσεις. Το έργο ασφαλτόστρωσης του Δήμου Καβάλας επεκτάθηκε στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού. Απαραίτητη η ακόμη καλύτερη σήμανση, ειδικά τις νυχτερινές ώρες. Προσωρινή διαταγή του δικαστηρίου εξασφαλίζει μισθό ενός μήνα στους συμβασιούχους του Δήμου Θάσου.

 

Οι απόστρατοι αστυνομικοί ζητούν από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας να λειτουργήσει στην παλιά Στρατολογία η 2η Περιφερειακή Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος. Συγκεκριμένες δράσεις στους Φιλίππους ζητά με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη Τόπος της Ζωής μας. Χθες ο Μάκης Παπαδόπουλος μοίρασε λαμπάδες σε επαγγελματίες, στις δυτικές συνοικίες της πόλης. Σε εκδήλωση στο Οχυρό Νυμφαίας Ροδόπης ήταν την Κυριακή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Συνεχίζεται σήμερα εξόρμηση ενημέρωσης επαγγελματιών για την ανακύκλωση του γυαλιού. Μέσω της εταιρίας Μουζενίδη «ανοίγονται» λαμπρές προοπτικές για σύνδεση του αεροδρομίου της Καβάλας με πόλεις της Ανατολικής Ευρώπης. Ολοκληρώθηκαν χθες οι διανομές τροφίμων από το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας.

 

Με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του, το ίδρυμα Αγία Μαρίνα πουλά λαμπάδες από περίπτερο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία. Ημερήσια εκδρομή στο Νομό Δράμας οργανώνει μετά το Πάσχα ο σύλλογος κατοίκων Παναγίας. Σήμερα Μεγάλη Τρίτη ο Μητροπολίτης Προκόπιος χοροστατεί στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου. Το απόγευμα στο Όσκαρ εκδήλωση του 6ου Λυκείου για τα 6 χρόνια ταινιών μικρού μήκους μαθητών του σχολείου.

 

Με δηλώσεις που έκανε χθες στο ράδιο Πρωινή ο Χάρης Παππάς διέψευσε ότι υπήρχαν παρέες μεταξύ των ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ. Απέδωσε την κακή πορεία της ομάδας στις λάθος μεταγραφικές επιλογές και στη χαλαρή προετοιμασία το περασμένο Καλοκαίρι. Σήμερα φιλικό ματς του ΑΟΚ με τον Ορφέα στην Ελευθερούπολη. Τέλος του μήνα η ΑΕ Καβάλας οργανώνει το τουρνούα «Γιάννης Κανάκης».

 

 

Διαβάστε επίσης