• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

Λήγει στις 3 το μεσημέρι η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις εκλογές στο Επιμελητήριο. Όλα δείχνουν ότι οι υποψήφιοι πρόεδροι θα είναι τρεις, στους συνδυασμούς των οποίων οι υποψήφιοι σύμβουλοι θα πλησιάσουν του 150! Χθες υπήρξε ανακοίνωση του Άγγελου Τσατσούλη κατά του Παύλου Ζησίμου. Ο κ. Ζησίμου απάντησε ότι η κριτική που ασκεί αφορά τον Μάρκο Δέμπα και όχι τον πρόεδρο της απερχόμενης διοίκησης. Υποψήφιος με τον Παύλο Ζησίμου ο Νίκος Πατέλης.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος επέβαλε πρόστιμο 4.000 ευρώ σε εταιρία μαρμάρων επειδή στο λατομείο της παρέκλινε των εγκεκριμένων περιβαλλοντικών όρων. Τρεις κτηνοτρόφοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 1 έτους και πρόστιμο 5.000 ευρώ ο κάθε ένας επειδή τα σκυλιά τους θανάτωσαν σκυλί συναδέλφου τους. Οι ποινές είναι με αναστολή. Ο Κωνσταντίνος Γάτσιος –υποψήφιος πρόεδρος του φορέα της Κεντροαριστεράς- ήταν χθες στην πόλη μας. Η διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαριστεί οικογένεια από την Καβάλα για τη δωρεά οργάνων σώματος εκλιπόντος συγγενή τους. 80% συμμετοχή στη χθεσινή απεργία στο προσωπικό του Τελωνείου.

 

Συμβολική διαμαρτυρία για την κυβερνητική πολιτική- πρόσκληση στο συλλαλητήριο της Τρίτης στην Κομοτηνή έκανε χθες στο Διοικητήριο το ΠΑΜΕ. Μέσω της Περιφέρειας και του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών οι Καβαλιώτικες συμμετοχές στη Philoxenia που εγκαινιάζεται σήμερα το απόγευμα. Εξιχνιάστηκε απάτη όπου ιδιώτης πλήρωσε σε τραπεζικό λογαριασμό 3.500 ευρώ αλλά δεν παρέλαβε ποτέ το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που είχε συμφωνήσει. Συνεχές το ενδιαφέρον του Γιάννη Πασχαλίδη για αγροτικά θέματα.

 

Με μεγάλη προσέλευση και ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωί στο Αμφιθέατρο το πανελλήνιο συνέδριο φιλολόγων. Το βράδυ στον Γαλαξία φιλανθρωπική βραδιά του συλλόγου Σείριος. Το πρωί στο Δασαρχείο, το απόγευμα στον Αμυγδαλεώνα εκδήλωση για τους νέους δασικούς χάρτες που αναρτήθηκαν. Το βράδυ στο Δ. Ωδείο ρεσιτάλ πιάνου.

 

Με στόχο τη νίκη και πιθανόν την πρώτη θέση στη βαθμολογία ο ΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή στο «Ανθή Καραγιάννη» τη Δόξα Προσκυνητών. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στα ματς της Κυριακής Νέστος και Αετός Ορφανού.

 

 

 

Διαβάστε επίσης