ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΜΑΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΜΑΗ 2017

Στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Δημοσθένη Τουλκίδη, άρχισε χθες διαβούλευση με θέμα την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας. Ακόμη πιο «πλατιά» συζήτηση θα γίνει στο τέλος του μήνα στο Επιμελητήριο. Ήδη προτάθηκε κατασκευή υπόγειου πάρκινγκ στο πάνω μέρος της πλατείας. Θα προκηρυχθεί πανελλήνιος αρχιτεκτονικός διαγωνισμός. Χθες στη συζήτηση του υπό «ωρίμανση» έργου ήταν το Επιμελητήριο, ο Εμπορικός Σύλλογος, η Ομοσπονδία.

 

Στο ΣτΕ προσέφυγε η ΒΦΛ για την μη ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας Λιπάσματα Νέας Καρβάλης. Το σωματείο ανακοίνωσε ότι δεν θα κάνει παρέμβαση, για να μην κατηγορηθεί ότι επιδιώκει το κλείσιμο του εργοστασίου. 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή σε πρώην υπάλληλο της Δημωφέλεια για χρήση πλαστών εγγράφων. 100 πρόσφυγες μαζί με ασυνόδευτα παιδιά είναι πιθανό να μεταφερθούν σήμερα στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Άρχισε το πλύσιμο των κάδων από συνεργείο του Δήμου Καβάλας. Θεματικές συσκέψεις για την αντιπυρική περίοδο πραγματοποιούνται στους Δήμους του Νομού. Αυτή της Χρυσούπολης είχε θέμα της την καύση καλαμιών. Μου υποσχέθηκαν διοικητή της Π.Υ. είπε χθες η Δήμαρχος στη σύσκεψη συλλόγων που έγινε στο Δημαρχείο.

 

Σήμερα στην Καβάλα ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης. Επίσκεψη το πρωί στην πόλη μας του Παναγιώτη Καρκατσούλη, πρώην βουλευτή του Ποταμιού. Το απόγευμα προσυνεδριακή εκδήλωση στη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι η ΝΟΔΕ. Ανακοίνωση κατά του Μάρκου Δέμπα με αφορμή σχόλιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τον ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Περισσότερες από 100 γυναίκες- εργαζόμενες στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς διαμαρτυρήθηκαν χθες στην πλατεία Καπνεργάτη για τις αλλαγές στην προσχολική εκπαίδευση. Ενδιαφέρον Γιάννη Πασχαλίδη για τα προβλήματα των αγροτών από τις πρόσφατες χαλαζοπτώσεις. Αύριο το απόγευμα στο Λούσυ αναπτυξιακής φύσεως ημερίδα από τη δημοτική παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου.

 

Αύριο το πρωί εθελοντική αιμοδοσία στο Επιμελητήριο. Αύριο το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ η 21η Χορωδιακή Συνάντηση. Την Κυριακή διπλή εκδήλωση του συλλόγου των Εβριτών. Την Κυριακή το απόγευμα στο Όσκαρ μουσική εκδήλωση του συλλόγου των Αμισιανών για την ενίσχυση του συλλόγου των εθελοντών κατά του καρκίνου.

 

Τη νίκη επί των Μαχητών Δόξας Πεύκων ζητά αύριο το απόγευμα η Ένωση. Την Κυριακή το αδιάφορο βαθμολογικά τοπικό ντέρμπι του ΑΟΚ με τον Νέστο. Διαιτητής ο κ. Γεωργιτσόπουλος από τον σύνδεσμο της Δράμας.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης