ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017

Ψήφισμα με το οποίο δηλώνει την αντίθεση του στην εγκατάσταση και λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε κατοικία στην Δεξαμενή ενέκρινε χθες βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο. Σε επόμενη συνεδρίαση θα λάβει και απόφαση για συγκεκριμένες δράσεις. Το Δημοτικό Συμβούλιο βράβευσε τον Νίκο Σιδερίδη και τους συνεργάτες του ενώ γνωμοδότησε ομόφωνα θετικά για την τροποποίηση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ σχετικά με μαθητές του 2ου Λυκείου- 7ου Γυμνασίου.

Υπογράφηκε χθες η Κ.Υ.Α. με την οποία εγκρίνεται η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το Γενικό Προγραμματικό Σχέδιο του Κεντρικού Λιμανιού. Πλέον το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας μπορεί να εισηγηθεί τις χρήσης γης, τους όρους και τους περιορισμούς δόμησης. Πρόκειται για προϋπόθεση που θέτει η Πολεοδομία για να εκδώσει άδεια στο νέο κτίριο που θέλει να κατασκευάσει στη θέση των παλαιών αποθηκών ο επενδυτής κ. Σωτήρης Γεωργούλιας.

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου αποφάσισε χθες να μην δοθούν προσωπικά δεδομένα στους συνδυασμούς που θα λάβουν μέρος στις εκλογές του Δεκέμβρη. Με απόφαση της Περιφέρειας Β. Αιγαίου εγκρίνεται γραμμή ΚΤΕΛ από Λέσβο σε Θεσσαλονίκη μέσω Καβάλας. Ο Δήμος Καβάλας σκέπτεται να επαναφέρει το Παγοδρόμιο στην πλατεία την περίοδο των Χριστουγέννων. Συνελήφθη 62χρονος για κατοχή και καλλιέργεια χασίς. Κλιμάκιο του Υπουργείου Εργασίας θα είναι στην πόλη μας τη Δευτέρα για να ενημερώσει περί των ευνοϊκών ρυθμίσεων σε δάνεια του πρώην ΕΟΚ. Ο Δήμος Παγγαίου δηλώνει τη δυσαρέσκεια του στην Περιφέρεια ΑΜΘ επειδή το βίντεο του Euronews δεν αναφέρεται καθόλου σε αυτόν.

Αρχίζει το απόγευμα στη Χρυσούπολη το ιστορικό συνέδριο Νέστου. Το πρωί αρχίζει το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιστημολογίας. Το απόγευμα η Ένωση Φυσικών μαζί με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων οργανώνουν εκδήλωση με ομιλητή τον καθηγητή αστροφυσικής Μάνο Δανέζη. Αύριο το απόγευμα η ετήσια εκδήλωση της Θρακικής, αγιασμός στη Λέσχη Ποντίων.

Συνεχίζει να αναζητά σέντερ φορ ο ΑΟΚ. Γενική είσοδος 5 ευρώ στο Κυριακάτικο εντός έδρας ματς της Ένωσης με το Στρατώνι.

Διαβάστε επίσης