ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Το φιλόδοξο πλάνο της αξιοποίησης του κοιτάσματος «Πεδίο Ε» παρουσίασε σε εκδήλωση χθες βράδυ η Ενεργειακή Αιγαίου. Ταυτόχρονα γιόρτασε τα δέκα χρόνια δραστηριοποίησης της στον Πρίνο. Βραβεύτηκε ο Βαγγέλης Παππάς. 3 γεωτρήσεις στο Ε θα γίνουν από Ρουμάνικο γεωτρύπανο. Νέα πλατφόρμα στον κόλπο της Καβάλας. Συνολικά οι γεωτρήσεις θα φθάσουν τις 12 σε ένα επενδυτικό πλάνο 150 εκ. δολαρίων.

Μοντέρνα και πολύχρωμη η νέα ιστοσελίδα τουριστικής προβολής της Καβάλας visitkavala.gr είναι από χθες στον «αέρα». Απόλυτη ικανοποίηση από τη Δήμαρχο και την πρόεδρο της Δημωφέλεια. Μαζική συμμετοχή στη στάση εργασίας του προσωπικού της ΔΕΥΑΚ. Με νερό από το Κρυονέρι προσπαθεί η επιχείρηση να λύσει το πρόβλημα του Ζυγού. Αυξημένα μέτρα ασφαλείας χθες στο δικαστήριο, στη διάρκεια της νύχτας στο κέντρο της πόλης. Σε εξέλιξη η τουριστική έκθεση της Σόφιας, με πολλές Καβαλιώτικες συμμετοχές. Την ερχόμενη εβδομάδα οι εκθέσεις Βελιγραδίου- Βουκουρεστίου. Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης εγκαινίασε τη λειτουργία του ΕΚΑΒ Θάσου.

Συνεχίζει τις επαφές του με φορείς της περιοχής ο Μακάριος Λαζαρίδης. Πρόεδρος και όργανα θα αποφασίσουν για το ψηφοδέλτιο της Καβάλας, είπε χθες στο ράδιο Πρωινή. Ανακοίνωση του Χρήστου Ποτόλια για την προοπτική του ΤΕΙ Καβάλας. Η επικεφαλής του έργου του ΤΑΡ Κατερίνα Παπαλεξανδρή δήλωσε στην Αθήνα ότι η όδευση του αγωγού δεν αλλάζει. Αύριο το μεσημέρι στην οδό Ομονοίας η 13η Αλφαβητοπαρέλαση. Αυξημένη κίνηση στο Νομό μας λόγω του τριήμερου της Κ. Δευτέρας.

Την Κυριακή συνέλευση και κοπή πίτας της περιφερειακής ένωσης Τυφλών. Αύριο βράδυ φιλανθρωπική εκδήλωση χορού για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου. Το Θέατρο των Πολιτών οργανώνει διήμερο θεατρικό σεμινάριο με τον Βασίλη Βασιλάκη. Το απόγευμα της Κυριακής ο Μητροπολίτης Στέφανος θα χοροστατήσει στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Ιωάννη κατά τον εσπερινό της συγχωρήσεως.

Στη διάθεση του Κώστα Ανυφαντάκη για το αυριανό ματς με τους Προσκυνητές οι Πάλλας και Ξώμπλιος. Αύριο βράδυ ο χορός του ΑΟΚ. Θα βραβευτεί ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ξεκινούν άμεσα τα έργα ανακαίνισης στο Βερούλειο.

 

Διαβάστε επίσης