• 18 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ 2016

Περιορισμένη η συμμετοχή των Καβαλιωτών στις χθεσινές απογευματινές εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Έγιναν δύο πορείες στο κέντρο της πόλης. Στεφάνια στο άγαλμα του Καπνεργάτη κατέθεσαν η Δήμαρχος, εκπρόσωπος της Περιφέρειας, δημοτικές παρατάξεις, κόμματα και σωματεία. Τα προληπτικά μέτρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης συνεχίστηκαν στους κεντρικούς δρόμους μέχρι τις 10 το βράδυ.

Αύξηση στις αφίξεις μέσω των πτήσεων εξωτερικού ανακοίνωσε για την ΑΜΘ ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης. Τα στοιχεία αφορούν το Καλοκαίρι του 2016 σε σχέση με αυτό του 2015. Σοβαρή βλάβη σε αγωγό ύδρευσης προκάλεσε διακοπή νερού χθες το μεσημέρι και το απόγευμα στο κέντρο της Καβάλας. Διαρροή νερού σε υπόγειο καταστήματος στην οδό Δαγκλή. Αθωώθηκαν χθες στο Τριμελές δύο δημοτικοί υπάλληλοι που κατηγορούνταν για βίαιη περισυλλογή αδέσποτου σκύλου. Το περιστατικό έγινε στον περιβάλλοντα χώρο του Νοσοκομείου τον Μάη του 2014. Αθωώθηκε στο Μονομελές 90χρονη ανάπηρη συνταξιούχος που ήταν κατηγορούμενη για απάτη προς το ΙΚΑ. Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου σχετικά με την ανάγκη λειτουργίας πυροσβεστικής υπηρεσίας στη νότια Θάσο.

9 εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ Καβάλας θα λάβουν μέρος στην 4η πανελλαδική συνδιάσκεψη που αρχίζει σήμερα στην Αθήνα. Βγήκαν από το νοσοκομείο οι 14 από τους 15 μετανάστες που την Τετάρτη κινδύνευσαν να χάσουν τη ζωή τους στη θαλάσσια περιοχή Σαμοθράκης- Θάσου. Απογοητευμένη από την κεντρική διοίκηση δήλωσε χθες η Δήμητρα Τσανάκα. «Κατάλαβα ότι ασχολείται μόνο με το μνημόνιο» είπε χαρακτηριστικά. Σύλληψη 37χρονου αλλοδαπού στην Κάρυανη για κατοχή ναρκωτικών. Αύριο το απόγευμα μιλά σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Ωκεανίς ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Σήμερα το μεσημέρι δίνει συνέντευξη τύπου η ΝΟΔΕ. Εκπρόσωποι των εταιριών της ΒΦΛ επισκέφθηκαν τον νέο περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Αρχίζει το πρωί στη Δ. Βιβλιοθήκη το 2ο συνέδριο αρχαίας πολιτικής φιλοσοφίας. Η επίσημη τελετή έναρξης στις 4.30 το απόγευμα. Αύριο εθελοντική αιμοδοσία στο Επιμελητήριο. Την Κυριακή δημιουργική απασχόληση παιδιών στη Στέγη.

Χωρίς επίσημο παιχνίδι και φιλικό ο ΑΟΚ το Σαββατοκύριακο. Οριστικοποιήθηκε η φιλική αναμέτρηση του Νέστου με τη Δόξα Δράμας. Αύριο στις 5 το απόγευμα η Ένωση υποδέχεται στο γυμναστήριο της Καλαμίτσας τον Χολαργό.

 

Διαβάστε επίσης