• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΓΕΝΑΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΓΕΝΑΡΗ 2018

Ούτε χθες είχε αποτέλεσμα διαδικασία ψηφοφορίας μεταξύ των μελών της διοίκησης του Επιμελητηρίου για την ανάδειξη προέδρου στο τμήμα Τουρισμού και στο τμήμα Μεταποίησης. Για τις συγκεκριμένες θέσεις έχουν γίνει συνολικά 8 ψηφοφορίες, όλες με ισόπαλο αποτέλεσμα. Αυτό οφείλεται από τη μια στην πόλωση κι από την άλλη στην ίση κατανομή εδρών στα δύο τμήματα ανάμεσα σε διοίκηση και αντιπολίτευση. Νέα προσπάθεια να εκλεγούν οι δύο πρόεδροι τμημάτων θα γίνει την Πέμπτη.

 

Το τμήμα Ασφαλείας του Λιμεναρχείου συνέλαβε 58χρονο που σε δύο σπίτια στο Ελαιοχώρι έκρυβε 7 κιλά χασίς. Μία ακόμη σύσκεψη για το προσεχές αεροπορικό σόου έγινε χθες. Αυτήν την φορά μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων. Με καθυστέρηση 8 ωρών λόγω κακοκαιρίας κατέπλευσε το απόγευμα στην Καβάλα το «Νήσος Χίος». Πιο μεγάλη από πλευράς συμμετοχών μαθητών και γονέων η 13η Αλφαβητοπαρέλαση, που θα γίνει στο κέντρο της πόλης στις 4 Φλεβάρη. Δύο υποθέσεις ρευματοκλοπών απασχόλησαν χθες Μονομελές και Τριμελές, οι δύο κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν. Κριτική στη Δήμαρχο έκανε με συνέντευξη τύπου που έδωσε χθες η παράταξη του Κ. Σιμιτσή.

 

Την Τετάρτη στην πόλη μας ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης. Ερώτηση στη Βουλή και του Νίκου Παναγιωτόπουλου για τις κυβερνητικές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη. Δημοτικό οικόπεδο στο Περιγιάλι θα φιλοξενήσει τις υπηρεσίες Καθαριότητας- Κήπων- Δενδροστοιχιών και το δημοτικό γκαράζ. Ανακοινώθηκαν χθες οι αναθεωρημένες περιοχές Natura 2000 στο Νομό Καβάλας. Δεν κληθήκαμε στην κοπή της πίτας του Δήμου Καβάλας, λένε οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ κι εξηγούν την απουσία τους από την εκδήλωση. Βασιλόπιτα κόβει το βράδυ στη Χρυσούπολη η παράταξη Βαγγέλη Τσομπανόπουλου.

 

Την Κυριακή εκλογές στη Θρακική Εστία. Την Κυριακή κόβουν βασιλόπιτα οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ, ο σύλλογος κατοίκων Παναγίας, οι καθηγητές μαθηματικοί, οι πολύτεκνοι, ο σύλλογος των Εβριτών. Αύριο βράδυ βασιλόπιτα και χορό από τον σύλλογο κατοίκων Κηπούπολης- Καλαμίτσας. Πρώτη επίσκεψη στη Θάσο πραγματοποιεί αύριο ο Μητροπολίτης Στέφανος.

 

Ο διαιτητής Γκορτζίλας από τη Θεσσαλονίκη στο ματς του ΑΟΚ με το Παραλίμνιο. Κοντά στην απόκτηση του Περσίδη ο ΑΟΚ. Αθλητές και αθλήτριες από την Καβάλα βραβεύονται την Κυριακή σε εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ, η οποία θα γίνει στην πόλη των Σερρών.

 

 

 

Διαβάστε επίσης