ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

7 σταθμοί διοδίων- πλευρικά και μετωπικά- πρόκειται να λειτουργήσουν στο Ν. Καβάλας, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση Σπίρτζη Τσακαλώτου. Για τα διόδια της Παράκαμψης δίδεται όριο λειτουργίας η 10η Οκτώβρη αν και το έργο κατασκευής τους έχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης 6 τουλάχιστον μηνών. Ερώτηση στη Βουλή του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ζητά ο Μάκης Παπαδόπουλος. Σήμερα διαμαρτυρία της Θράκης στα υπό κατασκευή διόδια της Μέστης. Θορυβημένοι από τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, το περιεχόμενο της οποίας το πληροφορήθηκαν από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

 

Ανακοίνωση για τα διόδια και από τον Χ. Ποτόλια. Σύμφωνα με τον Γιάννη Πασχαλίδη τα διόδια στην Παράκαμψη αποφασίστηκαν από την Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

 

Θυμωμένος ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης επειδή το έργο στις Γλάστρες δεν λέει να τελειώσει. Σε κανονική λειτουργία από χθες οι ακτές Περιγιαλίου και Καλαμίτσας αλλά ο κόσμος απουσιάζει. Στασιμότητα στο θέμα της ΟΝΝΕΔ Καβάλας, στην οποία όλα δείχνουν ότι θα διοριστεί διοίκηση. Εντατικό κόψιμο χόρτων από δημοτικούς υπαλλήλους σε διάφορα σημεία της πόλης. Λειτουργούν από χθες τα Λασπόλουτρα. Αύριο το πρωί η καθιερωμένη θεία λειτουργία στον Άγιο Σίλα για την ενίσχυση των μαθητών της πόλης και του Νομού. Σήμερα το βράδυ εκδηλώσεις Λευκής Νύχτας στην Ελευθερούπολη. Στις εκλογές αντιπροσώπων σε Ομοσπονδία και ΑΔΕΔΥ Καβάλας που έγιναν χθες μεταξύ δασκάλων και νηπιαγωγών πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η ΔΑΚΕ.

 

Ο Τάσος Κεσόγλου παρέμεινε πρόεδρος στο σύλλογο κατοίκων Κηπούπολης Καλαμίτσας. Αρκετός κόσμος επισκέφθηκε χθες τη φρεγάτα Σαλαμίς, που βρέθηκε στο κεντρικό λιμάνι. Άριστη αξιολόγηση για το 1ο Γενικό Λύκειο Καβάλας και τη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα. Σήμερα στη Κεραμωτή η γιορτή του μυδιού κι αύριο η γιορτή της σαρδέλας. Το ερευνητικό κέντρο Μοχάμετ Άλι παρουσιάζει σε εκδήλωση που θα γίνει αύριο το βιβλίο Τούρκου συγγραφέα «Βενιζέλος- Ατατούρκ και ο Πρέσβης Ενίς Μπεή».

 

Στο γυμναστήριο της Καλαμίτσας θα γίνει στα μέσα Ιουνίου η προημιτελική φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων. Μπορούν να παίξουν με την Ένωση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής οι Ντιαλό-Ετινόσα. Στις 15 Ιουνίου στο «Ανθή Καραγιάννη» οι αγώνες στίβου Ευαγγελίδεια –Σπανίδεια.

 

Διαβάστε επίσης