• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας για την ανακάλυψη της ταυτότητας των δραστών ληστείας που έγινε χθες το πρωί στον Αμυγδαλεώνα. Δύο άνδρες απείλησαν με μαχαίρι γυναίκα, από το σπίτι της οποίας πήραν ποσό 18.000 ευρώ. Κατά πάσα πιθανότητα οι δράστες γνώριζαν για τα χρήματα ενώ ο σύζυγος της γυναίκας είχε αποχωρήσει για την εργασία του λίγα λεπτά νωρίτερα.

 

Εντατικά συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Τόσκα. Η μονάδα υπό τη διεύθυνση του ομίλου Μουζενίδη θα λειτουργήσει αρχές Μάη. 8 ενοικιαστές οικοπέδων στο Βιοτεχνικό Πάρκο κατέθεσαν δήλωση χθες στο Ειρηνοδικείο, αρνούμενοι την κατάσχεση που προκάλεσε ο πρώην λογιστής της ανώνυμης εταιρίας. Με αποχωρήσεις μελών η χθεσινή συνεδρίαση της διοίκησης της ΔΕΥΑΚ. Δεν στάλθηκαν στα μέλη του συμβουλίου πριν τη συνεδρίαση, οι εισηγήσεις των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης. Εκτάκτως συνεδριάζει το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο, για να εγκρίνει τις δαπάνες του αυριανού μνημόσυνου των νεκρών της πόλης. Νέα συνεδρίαση τη Δευτέρα το απόγευμα. Το Σάββατο το απόγευμα εκλογές στο Εργατικό Κέντρο, με φαβορί την παράταξη που έχει την πλειοψηφία εδώ και 15 περίπου χρόνια.

 

Μείωση των νιτρικών στο νερό του Ζυγού πέτυχε η ΔΕΥΑΚ με τη γνωστή πρόσμιξη νερού ύδρευσης από το γειτονικό Κρυονέρι. Πρόστιμα από τη Κτηνιατρική υπηρεσία σε ιδιοκτήτες σκύλων. Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καταδικάζει τους σεκιούριτι σε πρόσφατη συνέλευση του Εργατικού Κέντρου. Γαλλικό ενδιαφέρον για το κοίτασμα «Νότια Καβάλα» που ιδιωτικοποιείται. Μορφίδης και Παπαφιλίππου συμμετέχουν στην κοινοβουλευτική ομάδα φιλίας Ελλάδας- Κούβας.

 

Παρουσιάζεται το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη το νέο βιβλίο του συγγραφέα Τάσου Αγγελίδη Γκέντσου. Το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» μουσική παράσταση με τον Παναγιώτη Μάργαρη. Σάββατο και Κυριακή εκδηλώσεις στην Καβάλα για τα 80 χρόνια του Ελληνικού Οδηγισμού. Αρχίζουν αύριο βράδυ οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ Παπαϊωάννου.

 

Την Κυριακή το πρωί εκδήλωση με ομιλία και βραβεύσεις από το Σύλλογο Φίλων Κλασσικού Αθλητισμού. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στα εγκαίνια του νέου παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο της Γεωργιανής.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης