ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Με τη βοήθεια του βουλευτή Κώστα Μορφίδη ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης έθεσε χθες υπόψη κυβερνητικών στελεχών το αίτημα παραχώρησης της Λέσχης Αξιωματικών Ελευθερούπολης και τη χρηματοδότηση έργου στο γυμναστήριο Νικήσιανης. Ενδιαφέρον του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Μανώλη Φάμελου για τον περαιωμένο αναδασμό στο Χαϊδευτό, επί του οποίου παρεμβαίνει το Δασαρχείο Καβάλας. Το πρωί και το μεσημέρι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα λάβουν μέρος σε δύο συσκέψεις στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, με θέμα το ίδρυμα Αγία Μαρίνα και τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου.

 

68 πολίτες, στην πλειοψηφία τους Καβαλιώτες, υπέγραψαν και έδωσαν στη δημοσιότητα επιστολή με την οποία διαμαρτύρονται για τον πρόσφατο βανδαλισμό του μνημείου των Καβαλιωτών Εβραίων. Τα κυκλοφοριακής φύσεως ζητήματα στη Λευκή Νύχτα του Μάη συζητήθηκαν σε σύσκεψη που έγινε χθες στο Δημαρχείο. Οριστικά δεν πεζοδρομείται η οδός Βενιζέλου. Άμεσα συνελήφθησαν από την Αστυνομία δύο νεαροί που επιχείρησαν ληστεία σε μίνι μάρκετ κοντά στο κέντρο της πόλης. Τρεις άδειες λειτουργίας καταστημάτων ανακάλεσε με ομόφωνες αποφάσεις της η Οικονομική Επιτροπή. Γνωμοδότησε θετικά για τον κανονισμό λαϊκών αγορών, επιφυλάχθηκε για το σημείο της λαϊκής αγοράς στις Κρηνίδες. Ομαλά η διανομή τροφίμων από το κοινωνικό παντοπωλείο και στο Κωτσάλου και στις Κρηνίδες.

 

Μόνο το ισόγειο του ακινήτου πρώην Νεφέλες στη Ραψάνη θα νοικιάσει ο Δήμος Καβάλας. Ο 1ος όροφος θα φιλοξενήσει προσωρινά το δημοτικό ναυτικό μουσείο. Με τη διοίκηση της Ένωσης δικαστών εισαγγελέων συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Αλλοδαπός εργάτης κάτοικος Δήμου Παγγαίου καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών για εκβιασμό σε ΑμΕΑ. Ο Εμπορικός Σύλλογος συμμετέχει στο συλλαλητήριο σήμερα το απόγευμα του ΠΑΜΕ. Θα γίνει στην πλατεία Καπνεργάτη. Το απόγευμα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Αύριο και την Κυριακή οι εκδηλώσεις για την ένταξη των Φιλίππων στα μνημεία της Ουνέσκο. Στην εκδήλωση της Κυριακής παρούσα η Υπουργός Πολιτισμού.

 

Το μεσημέρι ο Όμιλος Ίνερ Γουίλ δωρίζει ηλεκτρονικό εξοπλισμό στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο. Αύριο το πρωί στο Εμπορικό Κέντρο το Πασχαλινό Παζάρι της Πνοής. Αύριο το απόγευμα οι εκπρόσωποι των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης οργανώνουν ημερίδα με θέμα τον επαγγελματικό προσανατολισμό.

 

Συνεχίζει τις προπονήσεις ο ΑΟΚ και δεν αποκλείεται τη Μεγάλη Εβδομάδα να παίξει φιλικό παιχνίδι. Με 200 φιλάθλους του έρχεται στην Καβάλα για το ματς με την Ένωση ο Ηρακλής. Ο ΑΣΕΑΚ φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο στην πόλη μας πανελλήνιο πρωτάθλημα Πινκ Πονκ.

 

Διαβάστε επίσης