• 8 Μαΐου 2024,

Ενοικίαση μόνο του ισογείου

 Ενοικίαση μόνο του ισογείου

Το διοικητικό συμβούλιο της δημοτικής επιχείρησης Δημωφέλεια, έχει ήδη αποφασίσει, ν΄ αναζητήσει καινούριο ενοικιαστή για τις Νεφέλες, ένα προνομιακό ακίνητο, στην περιοχή της Ραψάνης. Τα δεδομένα ωστόσο φαίνεται να αλλάξουν με παρέμβαση της Δημάρχου Δ. Τσανάκα. Το νέο σχέδιο αφορά την εκμίσθωση σε ιδιώτη του ισογείου του ακινήτου και την προσωρινή λειτουργία στον πρώτο όροφο αυτού του Δημοτικού Ναυτικού Μουσείου.

Όπως είπε χθες στην εφημερίδα μας η Πρόεδρος της Επιχείρησης Αναστασία Ιωσηφίδου, εντός των ημερών θα επισκεφθεί μαζί με τη Δήμαρχο, το κτήριο όπου για χρόνια λειτουργούσε παιδότοπος με την επωνυμία «Νεφέλες».

Θα δουν από κοντά πόσο μπορεί να λειτουργήσει το σενάριο που προτείνει η διοίκηση του Δήμου, δηλαδή να προσφερθεί σε ενοικίαση το ισόγειο του καταστήματος, αλλά στον πρώτο όροφο αυτού να λειτουργήσει μέχρι να ετοιμαστούν οι αποθήκες του τελωνείου, το Δημοτικό Ναυτικό Μουσείο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, εφόσον το σενάριο υλοποιηθεί η μια επιχείρηση, στο ισόγειο, να υποστηρίζει, τη λειτουργία του ναυτικού μουσείου στον πρώτο όροφο και το αντίστροφο.

Η κα Αν. Ιωσηφίδου, είπε επίσης στην εφημερίδα μας, ότι μόλις έκλεισε ο παιδότοπος στο ίδιο ακίνητο, μόλις φάνηκε ότι το ακίνητο αδειάζει και θα προσφερθεί προς ενοικίαση, υπήρξαν πολλοί ενδιαφερόμενοι. Περισσότεροι από αυτούς ενδιαφέρονται έστω στο ισόγειο του ακινήτου να λειτουργήσουν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καφετερία, μπαρ κ.λ.π.

Πάντως η Δημωφέλεια όταν ανακύψει η διαδικασία αναζήτησης μισθωτή, θα το προσφέρει προς κάθε χρήση, ακόμη και προς χρήση παιδότοπου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης