ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017

Άρχισε χθες στο Δήμο Καβάλας η εκπαιδευτική δραστηριότητα για τα παιδιά των προσφύγων. Τα παιδιά έκαναν μάθημα το μεσημέρι σε 4 δημοτικά σχολεία και 1 γυμνάσιο. Περιορισμένες αντιδράσεις λίγων γονέων έξω από το 14ο και 15ο δημοτικό σχολείο. Τη διαδικασία για το πρώτο μάθημα παρακολούθησαν δύο δημοτικοί σύμβουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η ενημέρωση των γονέων για να μην υπάρχουν καθόλου ανησυχίες θα συνεχιστεί και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υγείας.

 

Νέα διοίκηση απέκτησε χθες το απόγευμα το Eurotaxi Καβάλας. Σήμερα θα ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών στο Επιμελητήριο. Η νέα διοίκηση θα συνεδριάσει πρώτη φορά την ερχόμενη εβδομάδα. Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις το πρωί στο κέντρο της πόλης. Αναβολή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου λόγω της απεργίας ζητά ο Χρήστος Ποτόλιας. Λόγω της απεργίας δεν εκτελούνται δρομολόγια από και προς Θάσο. Ενώ το πρώτο ΤΟΜΥ στην Καβάλα προετοιμάζεται, γκρινιάζουν εργαζόμενοι του Κέντρου Ψυχικής Υγείας κι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος καταθέτει ερώτηση στη Βουλή. Πιθανή τριμερής συνάντηση για τη ΒΦΛ πριν από τα Χριστούγεννα.

 

Με ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ ασκεί κριτική στο Υπουργείο Υγείας για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα Κέντρα Υγείας Ελευθερούπολης- Χρυσούπολης. Βραβεύονται από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για τις επιδόσεις τους το 2016 η εφορία Καβάλας και το Τελωνείο Καβάλας. Ο Κωστής Σιμιτσής κατηγορεί τη Δήμητρα Τσανάκα για πολυέξοδες αγορές οχημάτων και μηχανημάτων για την καθαριότητα ύψους σχεδόν 2,5 εκ ευρώ.

 

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου όπου μίλησαν η Δήμαρχος και η πρόεδρος της Δημωφέλεια παρουσιάστηκαν οι Ινδοί συντελεστές ταινίας που εδώ και μία εβδομάδα γυρίζεται στην πόλη μας. Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι χθεσινές εκδηλώσεις στην Παναγία. Συνέντευξη τύπου για τις εκδηλώσεις στο Δήμο Παγγαίου δόθηκε χθες. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν αύριο.

 

Ισόπαλος 0-0 ο ΑΟΚ στους Αντιφιλίππους. 1-0 νίκησε ο Βύρωνας τον Βρασίδα Νέας Περάμου. Οι επαναληπτικοί στις 3 Γενάρη. Ο διαιτητής Τεβεκέλης από τη Θεσσαλονίκη σφυρίζει το ματς του ΑΟΚ με τον Ορφέα Ξάνθης.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης