• 19 Απριλίου 2024,

Merry Christmas baby !

 Merry  Christmas baby !

Πάρα πολύ κόσμος κατέβηκε προχθές το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Καβάλας για την καθιερωμένη φωταγώγηση του δέντρου που σημαίνει και την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Φέτος όσο αφορά τα στολίδια την διαφορά έκαναν οι φωταγωγημένες καμάρες που τοποθετήθηκαν στην δυτική είσοδο της πόλης αλλά και στην αυλή του Δημαρχείου.

Όσο αφορά την μεγάλη προσέλευση του κόσμο στην κεντρική πλατεία το απόγευμα της Τρίτης την διαφορά έκαναν οι Μαχαιρίτσας – Σταρόβας που έχουν το κοινό τους και στην Καβάλα.

Η συγκεκριμένη συναυλία είναι  ομολογουμένως η καλύτερη των τελευταίων ετών αν και είναι γεγονός οτι τα τελευταία χρόνια την βγάζαμε τέτοια εποχή ξεροσφύρι , χωρίς συναυλίες και ποντάραμε μόνο στην δίάθεση η οποία είναι προυπόθεση αλλά δεν αρκεί.

Φέτος νομίζω οτι τα λεφτά του Δήμου πιάσανε τόπο αφού έκανε την καλύτερη επιλογή.

Μακάρι έτσι με τόσο κόσμο να κυλήσει όλη η εορταστική περίοδο και εκτός απο την κεντρική πλατεία να γεμίσουν και τα μαγαζιά της πόλης που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη.

Οταν έχει δουλειά δεν έχει γκρίνια και όταν δεν έχει γκρίνια είναι όλα καλά.

 

Τελειώσανε οι εκλογές στο Επιμελητήριο με τον συνδυασμό του Μάρκου Δέμπα να κόβει πρώτος την κορδέλα του τερματισμού και να κερδίζει και την αυτοδυναμία.

Έντονη προεκλογική περίοδο , δυνατές μάχες και εντάσεις με αρκετά χτυπήματα κάτω απο την μέση .

Όλα αυτά τελειώσανε , τραβάμε την κουρτίνα και πάμε παρακάτω.

Την ωριμότητα που δεν δείξανε ορισμένοι προεκλογικά και είναι αλήθεια οτι ξεφύγανε θα πρέπει να την δείξουν τώρα την επόμενη μέρα για να πάμε όλοι μαζί.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια της διαμάχης.

Δεν περισσεύει κανείς αν και είναι αλήθεια οτι όλες αυτές τις μέρες ειπώθηκαν πολλά και σοβαρά τα οποία θα πρέπει κανείς να έχει διάθεση για να τα ξεπεράσει.

 

Σύμφωνα με την νέα πρόβλεψη της ΕΜΥ απο την Κυριακή και μετά ξεκινάνε οι βροχές.

Βροχές και νοτιάδες με καλές θερμοκρασίες μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη μας λένε τα τσακάλια της ΕΜΥ.

Πάντως φαίνεται οτι τις γιορτές θα τις περάσουμε με καλές καιρικές συνθήκες.

Ο χειμώνας θα αλλάξει συμπεριφορά απο τον Γενάρη και μετά.

 

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη κάνει Χριστούγεννα στις Μαλβίδες.

Οχι θα κάτσει να σκάσει.

Το κορίτσι θέλει θάλασσα και μέσα στο καταχείμωνο.

Δεν είναι κακό αυτό.

΄Οποιος έχει χρήμα πάει Μαλβίδες και γουστάρει.

Τα πράγματα είναι απλά.

Χριστούγεννα σε μέρη εξωτικά.

Σε αυτά τα μέρη δεν τον είχε πάει η Μενεγάκη και τον Ματέο για Χριστούγεννα και τον έπιασε κόψιμο και τρέχανε να βρούνε γιατρό ;

Με ελικόπτερο είχε γίνει η μεταφορά του Ματέο στο Νοσοκομείο.

Που να τον πας ρε Ελένη τον μπαμπαϊα ;

Τον πήγες Μαλβίδες και τον έπιασε τσιρλιπιπί.

Αυτά τα ταξίδια θέλουν εκτός απο γερή τσέπη και γερό στομάχι !

 

Το τελευταίο γκάλοπ για τα κόμματα δίνει προβάδισμα 9,5 μονάδων της πρώτης Νέας Δημοκρατίας απο τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ.

Πάρα τα κοινωνικά μερίσματα , παρά το εύκολο κλείσιμο και της 3ης αξιολόγησης η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτο κόμμα στις προτιμήσεις του λαού με διαφορά 10 μονάδων απο τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη που θα πρέπει να δώσει τα ρέστα του προκειμένου να αντιστρέψει το κλίμα.

 

Το καλύτερο και πιο κομψό δέντρο της Ευρώπης έχει στολιστεί στο κέντρο του Μιλάνου και έχει εκτός απο χιλιάδες στολίδα και λαμπιόνια και πέτρες swarovsky.

Αυτό είναι δέντρο και φιλοδοξεί να γίνει το πιο διάσημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ευρώπης.

Αν σας φέρει η μοίρα της ζωής αυτές τις μέρες στο Μιλάνο να πάτε να δείτε το δέντρο με τις πέτρες τις ακριβές.

 

Μπο­ρεί να σας α­κού­γε­τε α­δια­νό­η­το, αλ­λά η τρα­γου­δί­στρια της ποπ Shyma θα πε­ρά­σει δύ­ο χρό­νια στην φυ­λα­κή α­φού κρί­θη­κε έ­νο­χη για­τίέ­τρω­γε μπα­νά­να στη διάρ­κεια βί­ντε­ο κλιπ!

Η ε­κρη­κτι­κή νε­α­ρή τρα­γου­δί­στρια α­πό την Αί­γυ­πτο, κρί­θη­κε έ­νο­χη για “υ­πο­κί­νη­ση α­κο­λα­σί­ας”, α­φού στο ε­πί­μα­χο βί­ντε­ο εμ­φα­νι­ζό­ταν με τα ε­σώ­ρου­χά της, να α­πο­λαμ­βά­νει ε­πι­δει­κτι­κά μί­α… μπα­νά­να μπρο­στά σε μί­α ο­μά­δα α­ντρών που α­ντι­γρά­φουν κι ε­κεί­νοι τις κι­νή­σεις της… δα­σκά­λας τους.

Στην αρ­χή μά­λι­στα του κλιπ για το τρα­γού­δι, «I Have Issues» (έ­χω θέ­μα­τα), η τρα­γου­δί­στρια γλύ­φει με νό­η­μα έ­να μή­λο.

Η 25χρο­νη Shyma εμ­φα­νί­στη­κε στο δι­κα­στή­ριο φο­ρώ­ντας νι­κά­μπ, ε­νώ ό­σο πε­ρί­με­νε την α­πό­φα­ση για την ποι­νή της διά­βα­ζε το Κο­ρά­νι. Παρ’ ό­τι ζή­τη­σε συγ­γνώ­μη για το βί­ντε­ο, οι δι­κα­στές ε­ξά­ντλη­σαν την αυ­στη­ρό­τη­τά τους και την κα­τα­δί­κα­σαν σε δύ­ο χρό­νια κά­θειρ­ξη.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παρά το γεγονός οτι είναι εορταστικοί παραμένουν ύποπτοι και ύπουλοι.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης