ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Χθες το βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε μέσα στη Γραβούνα τραυματίστηκε θανάσιμα 25χρονος οδηγός δικύκλου.  Λίγο νωρίτερα χθες το απόγευμα σιδερένια πόρτα αυλής πλάκωσε μικρό παιδί και το τραυμάτισε θανάσιμα. Το περιστατικό έγινε στο Ζυγό.

Από τη Δευτέρα κόπηκε το ρεύμα σε κατοικία στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής όπου διαμένει τριμελής οικογένεια. Σοβαρό πρόβλημα για το 11χρονο παιδί που έχει αναπνευστικά προβλήματα. Το χρέος του ιδιώτη στη ΔΕΗ είναι 5.000 ευρώ. Μετάθεση 5 διασωστών στο ΕΚΑΒ Θάσου αποφάσισε χθες το υπηρεσιακό συμβούλιο. Θα αργήσουν όπως όλα δείχνουν τα δρομολόγια του φέρι μποτ Νικητής. Αθωώθηκε για το αρσενικό στο νερό της Νικήσιανης ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης. Δύο υποθέσεις με κατηγορούμενο τον Βασίλη Ξουλόγη πήραν αναβολή. Με διεθνή διαγωνισμό που θα γίνει το Φθινόπωρο ο Δήμος Καβάλας θα αναζητήσει πάροχο για την απαιτούμενη ηλεκτρική ενέργεια. Στη σημερινή συνεδρίαση της η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ συγκροτεί επιτροπή για την τιμή του νερού. Το πόρισμα της επιτροπής σύμφωνα με νέα Κ.Υ.Α. αναμένεται μετά το Καλοκαίρι.

Αλλαγή δεδομένων για το δρόμο του Παληού. Από τη Δευτέρα κλείνει ενώ η παράκαμψη που υφίσταται μεγαλώνει κι αφορά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Τουριστικό ενδιαφέρον ιδιώτη για το κατάστημα πρώην Νεφέλες στην Ραψάνη. Το Κέντρο Υγείας Πρίνου επισκέφθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Από το αστυνομικό δελτίο περιστατικό ρευματοκλοπής, εξιχνίαση απάτης και δύο διαρρήξεων σε εκκλησίες του Νομού Καβάλας. Πληρώθηκαν μισθούς 4 μηνών 16 ακόμη συμβασιούχοι της καθαριότητας.

Σήμερα συνέντευξη τύπου για το φεστιβάλ που θα γίνει στο μονοπάτι της Π. Καβάλας. Πολύς κόσμος χθες βράδυ στο μουσείο, στην έναρξη των Ελευθερίων. Αργότερα θα γίνουν στα ΚΑΠΗ ενημερωτικές εκδηλώσεις για την ανακύκλωση. Πρόγραμμα στήριξης νέων φωτογράφων αρχίζει το Σάββατο στο ξενοδοχείο Λούσυ.

Παραμένει προπονητής στο ΓΣΕ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Αρχίζει σήμερα η προημιτελική φάση στο βόλεϋ κορασίδων. Στη μάχη της πρόκρισης ο ΑΟΚ. Αύριο στην Καβάλα ο νέος προπονητής του ΑΟΚ Κώστας Ανυφαντάκης.

Διαβάστε επίσης