ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Λόγω βλάβης στον κεντρικό αποχετευτικό αγωγό απαγορεύτηκε προσωρινά και προληπτικά η κολύμβηση στο δυτικό τμήμα της ακτής Ραψάνη. Η διεύθυνση Υγείας πήρε δείγματα θαλασσινού νερού για τις απαραίτητες αναλύσεις. Η ΔΕΥΑΚ διόρθωσε χθες βράδυ τη βλάβη, ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε διαρροή λυμάτων στη θάλασσα. Στο ίδιο σημείο της οδού Χ. Σμύρνης έχει ανακύψει και στο παρελθόν το ίδιο πρόβλημα.

 

Λίγος κόσμος χθες στην ομιλία του Παναγιώτη Λαφαζάνη στην πλατεία Καπνεργάτη. Η εκδήλωση άρχισε με καθυστέρηση περίπου 45 λεπτών. Γέμισε το αμφιθέατρο Δημοκρατίας στην Ελευθερούπολη για την ομιλία της Φώφης Γεννηματά. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε εθιμοτυπικά το ευρισκόμενο σε συνεδρίαση δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου. Πληρώθηκαν χθες οι καθαρίστριες του Νοσοκομείου έναν από τους μισθούς που τους οφείλονται. Πιο χαλαρή αποχή αποφάσισε για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο η συνέλευση του δικηγορικού συλλόγου Καβάλας. Δεν υπήρξαν νεότερα χθες για τους εργαζόμενους της ΒΦΛ. Συγκροτήθηκε σε σώμα η διοίκηση του εμπορικού συλλόγου. Κλειστή η αγορά τη Δευτέρα. Ο σύλλογος δηλώνει συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων στη ΒΦΛ.

 

Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος για το θέμα της μεταστέγασης των προσφύγων στο Ασημακοπούλου. Όσοι συνεχίζουν να είναι αντίθετοι στην ιδέα στηρίζουν τις ελπίδες τους στον Πάνο Καμμένο, τον οποίο πιέζουν. Αντίθετος και ο Θόδωρος Μαρκόπουλος, απειλεί με αποχώρηση της Κινητής Ιατρικής Μονάδας. Διακοπή ρεύματος στους Αμμόλοφους μετά από αίτημα του Δήμου Παγγαίου ώστε να σταματήσει η ρευματοκλοπή που κατηγορούνται ότι έκαναν εκμισθωτές των μπιτς μπαρ. Για οργανωτικούς λόγους ήταν χθες στην Καβάλα ο γενικός γραμματέας της Εθνικής Ενότητας Τάκης Μπαλτάκος. Ένα επιπλέον λεωφορείο στη δύναμη του Αστικού ΚΤΕΛ. Στο νέο ΕΣΠΑ το εκτελούμενο έργο του παιδικού σταθμού στο Περιγιάλι. Ακυρώθηκε απόφαση σχολικής επιτροπής του Δήμου Νέστου που κάλυπτε έξοδα εκδρομής στη Θεσσαλονίκη του δημοτικού σχολείου Κεχροκάμπου.

 

Αρχίζουν το απόγευμα στο Μουσείο οι εκδηλώσεις των Ελευθερίων με τα εγκαίνια έκθεσης κειμηλίων του θωρηκτού Αβέρωφ.  Στις 9 το βράδυ τα εγκαίνια των πλωτών εξεδρών. Το μεσημέρι συνέντευξη τύπου για το φεστιβάλ της Παλιάς Καβάλας. Το πρωί στην Ελευθερούπολη εκδήλωση για τα 20 χρόνια της μονάδας πυροβολικού των MLRS. Πλήθος κόσμου στο χθεσινό πρώτο ραντεβού των φίλων του Μπριτζ στην πόλη μας. Θα ιδρυθεί σύλλογος.

 

Απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον ΑΟΚ ο Λευθέρης Πανταζής με το επιχείρημα των εξελίξεων στην ΕΠΟ. Οριστική η αποχώρηση του Κυριάκου Τσαντίδη από το Νέστο.

 

Διαβάστε επίσης