• 24 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Παρέμβαση στη διαδικασία των αναρτημένων δασικών χαρτών ετοιμάζει ο Δήμος Καβάλας. Σύντομα θα καταθέσει στο Δασαρχείο τις γραμμές των εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων κι επί της ουσίας θα διορθώσει τα όρια που εμφανίζουν οι χάρτες που αναρτήθηκαν. Αυτά τα στοιχεία ο Δήμος Καβάλας όφειλε να τα καταθέσει στο Δασαρχείο πολύ νωρίτερα. Στη Βουλή η παράταση της προθεσμίας για τις αντιρρήσεις έτσι ώστε αυτές να μπορούν να διατυπώνονται ως το τέλος Απριλίου.

 

Υπογραφές μαζεύουν οι κάτοικοι του Αγίου Λουκά προκειμένου να μην συγχωνευτούν τα δύο νηπιαγωγεία της συνοικίας τους. Σκοπεύουν να επαναφέρουν το θέμα στο Δ. Συμβούλιο. Συλλαλητήριο έξω από το ΙΚΑ θα κάνουν την ερχόμενη εβδομάδα οι συνταξιούχοι. Τη Δευτέρα εκλογές στο σωματείο των ιδιοκτητών Ταξί. Οι συμβασιούχοι της καθαριότητας του Δήμου Καβάλας θα λάβουν μέρος σε μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη. Ολοκληρώθηκε με εκδήλωση που έγινε χθες ο προσυνεδριακός διάλογος για το ΚΚΕ της Καβάλας. Νέα εκλογή Καταπόδη στη θέση του γραμματέα της Νομαρχιακής. Παραμένει γραμματέας της περιοχής ΑΜΘ ο Δημήτρης Παπατολίδης.

 

Η χθεσινή άσκηση στο Νοσοκομείο ανέδειξε το γνωστό πρόβλημα έλλειψης χώρων στάθμευσης. Ξέχασαν να καλέσουν την Πολιτική Προστασία, παράπονα από το Αστικό ΚΤΕΛ. Στην Καβάλα από το πρωί ο Γιάννης Τόλιος, το απόγευμα μιλά σε εκδήλωση της Λαϊκής Ενότητας στη ΔΒ. Αύριο στη Χρυσούπολη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης. Συνεχίζει ως το τέλος του μήνα τα δρομολόγια στην γραμμή του Πρίνου το φέρι μποτ Φιλιάγκος. Θέματα που αποφασίστηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 23 Φεβρουαρίου φαίνεται ότι θα επανέλθουν για να αποφασιστούν πάλι σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις. Για τον τουρισμό κρουαζιέρας συζήτησαν χθες Κώστας Αντωνιάδης- Χρήστος Ηλιάδης. Άρχισε το δημοτικό έργο στον πρώτο όροφο της καπναποθήκης του πρώην Εθνικού Οργανισμού Καπνού.

 

Ο Σύλλογος Φίλοι της Παιδόπολης ευχαριστεί για τη δωρεά την εταιρία Θερμοπλαστική. Από σήμερα το βράδυ έως και την Κυριακή στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η παράσταση «Το ψωμί της Νινευί» σε κείμενο του Αντώνη και του Κώστα Κούφαλη. Ο Εμπορικός Σύλλογος θα λάβει μέρος στην εξόρμηση Let’s Do It Greece καθαρίζοντας την κεντρική πλατεία.

 

Ο φετινός τελικός κυπέλλου της ΕΠΣΚ που θα γίνει σε έναν περίπου μήνα θα βρει αντιμέτωπους τον Αετό Ορφανού με τον Κεραυνό Πέρνης. Αποστάσεις από τις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου παίρνει με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης