• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

Συνεδρίασε χθες το απόγευμα για τελευταία φορά η απερχόμενη διοίκηση του Επιμελητηρίου. Ο Άγγελος Τσατσούλης ευχαρίστησε τα μέλη για τη συνεργασία κι ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όσους είναι υποψήφιοι στις εκλογές του Δεκέμβρη. Ο Μάρκος Δέμπας δήλωσε τις ευχαριστίες του προς τον κ. Τσατσούλη για τα χρόνια που βρίσκονταν στον φορέα. Εν τω μεταξύ η εκλογική επιτροπή φέρεται να έλαβε απόφαση μη ανακήρυξης 20 περίπου υποψηφίων. Αυτοί προέρχονται και από τους 3 συνδυασμούς που μετέχουν στις εκλογές.

 

Από σήμερα ως τη Δευτέρα απολογούνται στον ειδικό ανακριτή Καβάλας οι βασικοί κατηγορούμενοι για την υπόθεση αναλώσιμων χειρουργικών επεμβάσεων στο Νοσοκομείο. Οι διοικητικοί υπάλληλοι απολογήθηκαν ήδη, οι περισσότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους. Θετικά γνωμοδότησε χθες το τοπικό συμβούλιο σε 4 περιπτώσεις οικοπεδούχων του Περιγιαλίου όπου η εισφορά σε χρήμα μετατρέπεται σε εισφορά σε γη. Η Δήμαρχος ξενάγησε χθες το πρωί την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου στα ακίνητα του δημοσίου που ζητά ο Δήμος Καβάλας. Η Υφυπουργός υποσχέθηκε να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θάσου συζητήθηκε το θέμα του περιορισμού των δρομολογίων στη γραμμή του Πρίνου. Ένταση χθες βράδυ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου λόγω του γνωστού προβλήματος των εποχιακών εργαζόμενων του Δήμου.

 

Οικονομική βοήθεια από ιδιώτες ζητούν μαθητές του δημόσιου ΙΕΚ προκειμένου να υπάρξει ο απαραίτητος εξοπλισμός στην κουζίνα του τμήματος Μαγειρικής Ζαχαροπλαστικής. Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 33χρονου που δεν επέστρεψε κοινόχρηστο ποδήλατο του Δήμου Καβάλας. Σήμερα θα ανακοινωθούν επίσημα από την Τροχαία τα κυκλοφοριακά μέτρα στο κέντρο της πόλης το πρωί του Σαββάτου λόγω της τελετής ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη.

 

Γιορτάζουν σήμερα τον προστάτη τους Ευαγγελιστή Ματθαίο οι τελωνειακοί υπάλληλοι της Καβάλας. Πολύς κόσμος χθες το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη σε εκδήλωση για την άνοια της Φιλόπτωχου Αδελφότητας. Το βράδυ μουσική εκδήλωση στο Δ. Ωδείο. Το απόγευμα εκδήλωση για τους δασικούς χάρτες στην Ελευθερούπολη.

 

Στο γήπεδο Οφρυνίου του ματς του ΑΟΚ με τον Αετό Ορφανού, διαιτητής ο κ. Κιγιτζή από τη Θράκη. Στο παιχνίδι του Νέστου διαιτητής ο κ. Κακουλίδης από το Κιλκίς.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης