• 18 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2016

14 επιστήμονες- γεωτεχνικοί από την Καβάλα, τη Δράμα και την πόλη των Σερρών παρουσίασαν χθες το απόγευμα σε ειδική εκδήλωση προτάσεις που στόχο έχουν τη διάσωση των Τεναγών των Φιλίππων. Πρόκειται για το αποτέλεσμα μελέτης 2 ετών, μετά από εντολή του τμήματος ΑΜ του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου. Ζητούν άμεση αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων, εξασφάλιση χρηματοδότησης των απαραίτητων έργων αλλά και δημιουργία φορέα που θα ασχολείται μόνο με τα Τενάγη.

 

Στο Νοσοκομείο Καβάλας εκτός κινδύνου νοσηλεύονται 15 μετανάστες που περισυλλέγησαν χθες το μεσημέρι μετά από ναυάγιο, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαμοθράκης και Θάσου. Στο ίδιο περιστατικό 4 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους. Μείωση τελών σε ευπαθείς ομάδες ενέκρινε στη χθεσινή του συνεδρίαση το τοπικό συμβούλιο. Ο Χριστόφορος Παπαϊωάννου νέος πρόεδρος των εθελοντών αιμοδοτών του Επιμελητηρίου. Ο γραμματέας της ΝΔ Λευθέρης Αυγενάκης την Δευτέρα σε Χρυσούπολη και Θάσο. Δραματική μείωση εφοριακών υπαλλήλων σε Καβάλα και Δράμα. Συζητήθηκε χθες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο η ανακοπή του ΟΛΚ κατά της Δημωφέλειας. Απόφαση σε 4 περίπου μήνες.

 

Στις 5.30 και στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη δύο εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Ο Αφεντούλης Τσουλής παρέμεινε πρόεδρος στο ίδρυμα Αγία Μαρίνα. Εξωτερικό βάψιμο του κτιρίου με δωρεά του ΤΑΡ. Σύλληψη τριών αλλοδαπών στον πρώην Δήμο Ορφανού και κατάσχεση ενός κιλού λαθραίου καπνού. Κριτική στην Κυβέρνηση από την Ραχήλ Μακρή λόγω της νέας εξαγγελίας της Σιδηροδρομικής Εγνατίας. Καραμπίνης και Παπαζάχος μίλησαν χθες σε εκδήλωση της Π.Ε. Καβάλας για τους σεισμούς. Συνεδριάζει την Κυριακή το Περιφερειακό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα τον προϋπολογισμό του 2017.

 

Εκπρόσωποι της Θρακικής Εστίας έδωσαν χθες συνέντευξη τύπου για τις διήμερες εκδηλώσεις του συλλόγου, αφιερωμένες στην Κωνσταντινούπολη. Θα γίνουν στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Για την ομιλία των παιδιών η χθεσινή εκδήλωση της Μέριμνας. Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι για το δεύτερο συνέδριο αρχαίας φιλοσοφίας που αρχίζει αύριο το πρωί.

 

Λίγες είναι οι πιθανότητες να συνεχιστεί την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η Ένωση αποφάσισε γενική είσοδος 10 ευρώ στο ματς του Σαββάτου με τον Χολαργό. Ασημένιο μετάλλιο για τον αθλητή του τάεκ βοντό Παναγιώτη Συσούρκα σε αγώνες που έγιναν στην Κροατία.

 

 

Διαβάστε επίσης