• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Δεν υπήρξε χθες εξέλιξη στην Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε. Καβάλας επί του αιτήματος της ΒΦΛ, παραχώρησης των αδειών της στη νέα εταιρία που προσπαθεί να δραστηριοποιηθεί στο εργοστάσιο. Υπέρ των απόψεων των απολυμένων ο Τάκης Εμμανουηλίδης αλλά κι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του. Η υπηρεσία ανέθεσε την υπόθεση σε νομικό, προκειμένου να έχει γνωμοδότηση. Την εισήγηση της Διεύθυνσης Ανάπτυξης περιμένει και ο Θόδωρος Μαρκόπουλος.

 

Ολοκληρώθηκε χθες η προθεσμία για την συμμετοχή ιδιωτών στον διαγωνισμό για την καταπολέμηση των κουνουπιών. Όλα φαίνεται ότι πήγαν καλά. Αποτέλεσμα κι ανάδοχο θα έχουμε την ερχόμενη εβδομάδα. Από τις 15 Γενάρη επανήλθαν τα πλοία με σωλήνες για το έργο του ΤΑΡ στο νέο λιμάνι. Συμβολική αγροτική κινητοποίηση χθες στη Χρυσούπολη. Πολλοί αγρότες του Ν. Καβάλας θα είναι το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, για τον ίδιο λόγο. Συνεδριάζει εκτάκτως το πρωί στο Δημαρχείο το Συντονιστικό Όργανο του Δήμου Καβάλας. Δεν υπήρξαν χθες νεότερα στην υπόθεση της ακτής Καλαμίτσας.

 

Επιπλέον μαθητές και δωρεά υπολογιστών στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο. Η δωρεά προέρχεται από το Επιμελητήριο. Συνεχίζονται όπως όλα δείχνουν οι συζητήσεις μεταξύ Επιμελητηρίου και Περιφέρειας με θέμα το Βιοτεχνικό Πάρκο. Κέντρο Κοινότητας και στον Δήμο Παγγαίου. Το Σάββατο γενική συνέλευση του συλλόγου Φροντιστών. Το Επιμελητήριο ανακοίνωσε χθες ότι υπηρεσίες του θα λειτουργούν και κάθε Πέμπτη απόγευμα, για δύο ώρες. Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος κατοίκων της Θάσου επειδή έκλεβαν ηλεκτρικό ρεύμα. Αύριο το απόγευμα στο Όσκαρ η βασιλόπιτα του Δήμου Καβάλας.

 

Η Νίκη Ανέστη παρέμεινε πρόεδρος του φιλανθρωπικού σωματείου κυριών Άγιος Νέστορας. Η Πνοή παρέλαβε χθες δωρεά τροφίμων από τον οργανισμό «Όλοι μαζί μπορούμε». Το απόγευμα στη δημοτική βιβλιοθήκη παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Πέτρου Τατσόπουλου.

 

Με σκορ 2-1 ο Νέστος νίκησε σε εξ αναβολής αναμέτρηση τον Εορδαϊκό. Υπολογίζει και τον Αλέξη Μελισσόπουλο ο προπονητής του ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής στη Ξάνθη. Η κεντρική διοίκηση του ΣΕΓΑΣ θα βραβεύσει τη δήμαρχο Καβάλας επειδή το 2016 στήριξε τον κλασσικό αθλητισμό με αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης