ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κάνουν προσπάθειες προκειμένου να ξαναρχίσουν άμεσα τα δρομολόγια των φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου. Κάτι τέτοιο προς το παρόν είναι πιθανό, όχι όμως ορατό. Προς την ίδια κατεύθυνση κινείται και ο Δήμος Θάσου. Από χθες ξανάρχισε δρομολόγια το πλοίο «Νικητής», τα οποία εκτελεί στη γραμμή της Κεραμωτής.

 

Ερώτηση για τα οικογενειακά επιδόματα των ασφαλισμένων του ΙΚΑ – συνταξιούχων του Ν. Καβάλας, κατέθεσε χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. 19 γονείς και κηδεμόνες καταδικάστηκαν χθες στο Τριμελές σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών ο κάθε ένας αφού κρίθηκαν ένοχοι στην κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης. Είχαν μηνυθεί από διευθυντή σχολείου για επιστολή τους το 2012. Πιο μικρό το μουσείο Καπνού της Καβάλας. Θα συνυπάρχει με υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σωματεία και συνδικαλιστές προσκείμενοι στο ΚΚΕ συναντήθηκαν χθες σε ξενοδοχείο, προετοιμάζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας περιφερειακού χαρακτήρα. Αυτή θα γίνει στην Κομοτηνή όταν στην πρωτεύουσα της Θράκης θα βρίσκεται ο Πρωθυπουργός.

 

Σήμερα στην πόλη μας ο υποψήφιος πρόεδρος του φορέα της Κεντροαριστεράς Σταύρος Θεοδωράκης. Το πρωί παρουσιάζει υποψηφίους του σε συνέντευξη τύπου ο Μάρκος Δέμπας. Ανακηρύχθηκαν από τον Δικηγορικό Σύλλογο οι υποψήφιοι στις εκλογές της 26ης Νοέμβρη. Μάλλον στις 18 Νοέμβρη η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Στέφανου. Περίπου 20 συμπολίτες έδειξαν ενδιαφέρον κατά τη χθεσινή πρώτη μέρα κατάθεσης αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Σύλληψη για ναρκωτικά 50χρονού στην Καβάλα. Πορεία διαμαρτυρίας έκαναν χθες στην Ελευθερούπολη μαθητές των λυκείων που είναι σε κατάληψη. Κατάληψη και στο 4ο ΕΠΑΛ.

 

Από σήμερα το βράδυ μέχρι και την Κυριακή η ερασιτεχνική ομάδα θεάτρου «Άνω Θρώσκω» παρουσιάζει στη Στέγη την παράσταση «Επικίνδυνο Φορτίο». Παίζουν 11 ηθοποιοί, σκηνοθετεί ο Γιάννης Κουκιάς. Την Κυριακή η γιορτή του Τσίπουρου στη Νέα Πέραμο. Αρχαιολόγος από την Ιταλία θα μιλήσει στις 8 Νοέμβρη στο Μουσείο, σε εκδήλωση με την ευκαιρία ένταξης των Φιλίππων στα μνημεία της Ουνέσκο.

 

Νέο διοικητικό συμβούλιο απέκτησε χθες η Ένωση Καλαθοσφαίρισης. Αρχίζει το Σάββατο το εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ. Με ποσό 5.000 ευρώ επιχορήγησε τον ΑΟΚ η ΒΦΛ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης