ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

12 νέες απολύσεις έκανε χθες η ΒΦΛ σε εργαζόμενους της. Δεν πληρώνει αποζημιώσεις καθώς θεωρεί ότι οι 12 απολυμένοι είναι εμπλεκόμενοι σε περιστατικό εμπρησμού δασικής έκτασης στο νέο λιμάνι. Το μεσημέρι συνέντευξη τύπου του σωματείου, από τη Δευτέρα επαναλαμβανόμενες απεργίες.

 

Στις 11 το πρωί στο Πρωτοδικείο Καβάλας δικάζεται αίτημα του ΟΛΚ που αφορά έκδοση προσωρινής διαταγής μέχρι την εκδίκαση της αίτησης αναστολής κατά της Δημωφέλειας. Σε γενικές γραμμές ο ΟΛΚ ζητά από τη Δημωφέλεια να αναζητήσει από το δημόσιο την αποζημίωση για την υπόθεση Εσκί Καπού. Πορεία έκαναν αντιεξουσιαστές χθες το απόγευμα στο Περιγιάλι. Μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια για τους πρόσφυγες. Ο φορέας διαχείρισης του προγράμματος ΕΣΠΑ δίνει επιτέλους δυνατότητα διόρθωσης λαθών σε γονείς,  οι αιτήσεις των οποίων αρχικά απορρίφθηκαν. Περισσότερες πληροφορίες στην δημοτική Αλληλεγγύη του Δήμου Καβάλας. Αρχίζει το πρωί με παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους το Cosmopolis. Το απόγευμα εκδηλώσεις στην Παναγία, το βράδυ συναυλία στο λιμάνι. Στη 1 το μεσημέρι υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με τους εκπροσώπους του Νέφσκι της Αγίας Πετρούπολης.

 

Τον Αύγουστο ολοκληρώνεται το έργο της παράκαμψης Ελαιοχώριου. Ψεκασμοί κατά των κουνουπιών έγιναν τις τελευταίες ημέρες σε Φρούριο- Παναγία- Ποταμούδια. Μιτζάλης και Αμοιρίδης αισιοδοξούν ότι η τουριστική κίνηση των Τούρκων δεν θα επηρεαστεί από το πραξικόπημα. Κρατούμενοι στην Α.Δ. Καβάλας είναι από χθες οι 8 αξιωματικοί που ζητούν πολιτικό άσυλο στην Καβάλα. 5 κοινοπραξίες κατέθεσαν προσφορές στο Υπουργείο Υποδομών για τη μελέτη αντιπλημμυρικών έργων στα Τενάγη. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Την ερχόμενη εβδομάδα λήγει η περίοδος επιτήρησης στις κτηνοτροφικές μονάδες του Ν. Καβάλας λόγω των 3 κρουσμάτων οζώδους δερματίτιδας. Ελέγχους σε επιχειρήσεις της Θάσου έκανε η Οικονομική Αστυνομία.

 

Το Σαββατοκύριακο εκδηλώσεις στη Χωράφα από τον σύλλογο κατοίκων της ίδιας συνοικίας. Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Καβάλας αρχίζει νέα δράση και συνεργασία με το προσωπικό της Παιδόπολης. Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου του διαγωνισμού σύνθεσης σχετικά με το φεστιβάλ Γ. Παπαϊωάννου του Δ. Ωδείου.

 

Φανερή η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός στη χθεσινή πρώτη προπόνηση του ΑΟΚ. Δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις στα σκαριά. Νέος προπονητής της Δόξας Θεολόγου ο Στέλιος Κατρακυλάκης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης