• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2017
Θετική γνωμοδότηση έδωσε χθες το τοπικό συμβούλιο Καβάλας στο νέο κανονισμό του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η τελική έγκριση του κανονισμού θα γίνει από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο κανονισμός έχει 10 άρθρα, αντικαθιστά αυτόν του 2011. Το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο θα διοικεί 10μελής διαπαραταξιακή επιτροπή.

Νέα αντιφασιστική δράση χθες το απόγευμα από μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών στην οδό Βενιζέλου. Η ενέργεια διανομής φυλλαδίων έγινε υπό την επιτήρηση της Αστυνομίας. Περισσότεροι από 10 πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων συμφώνησαν χθες βράδυ για τη λειτουργία των αιθουσών του Πυθαγόρα. Την Τρίτη το απόγευμα μιλά στο Ωκεανίς η Φώφη Γεννηματά. Αύριο το απόγευμα η επίσκεψη του Γιάννη Μανιάτη. Κάτοικοι της περιοχής ύψωμα «Βασιλάκη» διαμαρτύρονται επειδή η ΔΕΥΑΚ καθυστερεί να τους προμηθεύσει νερό. Αγιασμός τελέστηκε χθες σε όλους τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Δύο ακόμη διαμερίσματα ανακαινίζονται στην αγορά του Αγίου Νικολάου προκειμένου σε αυτά να υπάρξει τουριστική εκμετάλλευση. Με αγωγή που κατατέθηκε τη Δευτέρα στο Εφετείο Κομοτηνής κτηνοτρόφοι ζητούν να αποζημιωθούν από το κράτος και την Περιφέρεια για τα προβλήματα που τους προκάλεσε ο καταρροϊκός πυρετός. Συμφώνησαν να συνεργαστούν στενά για τα τουριστικά του 2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης και η πρόεδρος της Δημωφέλεια Αναστασία Ιωσηφίδου. Δύο άτομα συνελήφθησαν στο λιμάνι επειδή έκλεψαν χειραποσκευή γυναίκας που ετοιμάζονταν να αναχωρήσει με το πλοίο της γραμμής.

Προετοιμάζονται η «γιορτή της γίδας» στη Μεσορόπη, η «γιορτή της κτηνοτροφίας» στον Πλαταμώνα. Σε εκδήλωση που θα γίνει στο Δύσβατο θα μιλήσει ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης. Στις 4 Οκτωβρίου εθελοντική αιμοδοσία δημοσίων υπαλλήλων. Θα γίνει στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου.

Στα πέναλτι κρίθηκε το ματς κυπέλλου ανάμεσα στον Βύρωνα και το Νέστο. Το ματς στην κανονική διάρκεια ήταν ισόπαλο 1-1 και στα πέναλτι προκρίθηκε ο Βύρωνας. Νέα νίκη πρόκριση της Ένωσης. Επικράτησε χθες του Παπάγου 75-60. Σήμερα φιλική αναμέτρηση του Αετού Ορφανού με την Καρδία.

 

Διαβάστε επίσης