• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Με τη συμμετοχή τοπικών φορέων και επαγγελματιών αρχίζει σήμερα το πρωί διπλή τουριστική προβολή του Νομού Καβάλας στις εκθέσεις του Βελιγραδίου και του Βουκουρεστίου. 50 περίπου επαγγελματίες από την Θάσο και την Κεραμωτή στην έκθεση του Βουκουρεστίου. Ειδική εκδήλωση προβολής της ΑΜΘ. Η πρόεδρος της Δημωφέλεια Αναστασία Ιωσηφίδου βρίσκεται στο Βουκουρέστι κι ο αντιπρόεδρος Δημητρης Καζανίδης στο Βελιγράδι. Στο Βουκουρέστι και ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης. Χθες η Δημωφέλεια πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο Εσπέρια το δεύτερο σεμινάριο σε θέματα γαστρονομίας.

Οι δικηγόροι του Δήμου Καβάλας Βελάκης και Μέλισας κατέθεσαν χθες τις προτάσεις τους στο ΣτΕ για την υπόθεση της αλλαγής όδευσης του αγωγού ΤΑΡ. Θετικές οι αρμόδιες υπηρεσίες για την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων της Καβάλας. Σύντομα η πρόταση τους στο περιφερειακό συμβούλιο για γνωμοδότηση. Τον Μάρτιο η επόμενη διανομή τροφίμων από το δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο. Έλλειψη προσωπικού καθυστερεί τη διαδικασία ώστε να γίνεται μία φορά κάθε μήνα. Μοιράζεται το πρώτο διαφημιστικό έντυπο του αεροπορικού σόου του Καλοκαιριού του 2018.

Δικαίωση του Δήμου Θάσου στην επιτροπή του Νόμου 152 όσον αφορά τη διαμάχη εταιριών για λατομείο στη θέση «Σαλιάρα». Αναβλήθηκε για τις 4 Οκτώβρη η δίκη Γλάνου στη Κομοτηνή. Με δηλώσεις του ο Θόδωρος Μαρκόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι επίκειται πρωτοβουλία της Περιφέρειας για το βιοτεχνικό πάρκο. Πέφτουν σοβάδες στη βόρεια και εξωτερική πλευρά του κτιρίου του Αμφιθεάτρου. Συμβολική διαμαρτυρία κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έκαναν χθες σωματεία του ΠΑΜΕ, τα μέλη των οποίων συγκεντρώθηκαν στο Διοικητήριο. Δημοσιεύεται σήμερα στην Πρωινή η ιστορία της εταιρίας Μάρμαρα Σκαρή, σε κείμενο που υπογράφει ο ιδρυτής της Γιώργος Σκαρής.

Περίπου 100 κυνηγοί παρακολούθησαν χθες σεμινάριο σκοποβολής που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καβάλας. Στην ίδια εκδήλωση κόπηκε η βασιλόπιτα του 2018. Μικρές αλλαγές στα νέα διοικητικά συμβούλια της Πνοής και του Λυκείου των Ελληνίδων. Από 24 Φεβρουαρίου έως 27 Μαρτίου το φεστιβάλ Παπαϊωάννου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Λάκης Σημαιοφορίδης θα παραστεί στα τουρνουά ακαδημιών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. «Έχει δρόμο το πρωτάθλημα» δηλώνει ο προπονητής της Ένωσης Ανδρέας Καραπιπερίδης.

 

 

Διαβάστε επίσης