• 25 Απριλίου 2024,

Διπλή αποστολή και τουριστική προβολή σε Βελιγράδι και Βουκουρέστι

 Διπλή αποστολή και τουριστική προβολή σε Βελιγράδι και Βουκουρέστι

Τουριστική προβολή σε Βελιγράδι και Βουκουρέστι άρχισαν από χθες οι εκπρόσωποι των φορέων του Ν. Καβάλας, σε δύο τουριστικές εκθέσεις που μας ενδιαφέρουν αλλά δυστυχώς γίνονται ταυτόχρονα. Οι επαγγελματίες του Νομού φαίνεται να δίνουν προτεραιότητα στην έκθεση του Βουκουρεστίου. Εκεί βρίσκονται 30 περίπου ξενοδόχοι της Θάσου αλλά και 15 περίπου ξενοδόχοι της Κεραμωτής. Στο Βουκουρέστι είναι από χθες τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κώστας Αντωνιάδης όσο και η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Δημωφέλεια Αναστασία Ιωσηφίδου. Όλοι οι εκπρόσωποι του Νομού Καβάλας φιλοξενούνται στο περίπτερο της Περιφέρειας ενώ σήμερα μέσω του ΕΟΤ θα γίνει εκδήλωση παρουσίαση της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών στην έκθεση της Σόφιας (έγινε την προηγούμενη εβδομάδα) ενώ από χθες άλλοι εκπρόσωποι μας και επαγγελματίες βρίσκονται στην έκθεση του Βελιγραδίου.

* Σε τρία μέτωπα κινήθηκε χθες η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ σχετικά με τα τουριστικά ζητήματα της Καβάλας. Στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ πραγματοποίησε το δεύτερο σεμινάριο ανάδειξης γαστρονομίας, ενώ αποστολές με επικεφαλής την πρόεδρο Αναστασία Ιωσηφίδου στη Ρουμανία και το Δημήτρη Καζανίδη στη Σερβία θα προβάλουν τουριστικά την Καβάλα σε δυο σημαντικές βαλκανικές τουριστικές εκθέσεις. Οι αποστολές αναμένεται να επιστρέψουν την Κυριακή. Βρίσκονται ήδη στο χώρο των εκθέσεων έχοντας μαζί τους όλο το απαραίτητο προωθητικό υλικό.

Σχετικά με το δεύτερο σεμινάριο ανάδειξης γαστρονομίας που έγινε χθες, η προσέλευση ήταν ελαφρώς μειωμένη συγκριτικά με το πρώτο, γεγονός που μπορεί να οφείλεται στην κακοκαιρία αλλά και στο γεγονός ότι ταυτοχρόνως πραγματοποιούνταν στο διοικητήριο σεμινάριο για τους επαγγελματίες από τη διεύθυνση εμπορίου.

*Η φωτογραφία αφορά τη συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜΘ στην τουριστική έκθεση της Σόφιας.

Διαβάστε επίσης