• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Δεν πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για χθες το βράδυ συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με το σωματείο των απολυμένων στη ΒΦΛ. Ο πρόεδρος της ΝΔ ανησύχησε επειδή στο ΕΥΚ βρίσκονταν αρκετοί απολυμένοι. Απέφυγε τη συνάντηση ακόμη κι όταν έγινε δεκτό το αίτημα του, οι απολυμένοι να αποχωρίσουν ώστε να μείνει μόνο το δ.σ. του σωματείου. Η περιοδεία Μητσοτάκη άρχισε κανονικά νωρίς χθες το πρωί, τέλειωσε στις 9.30 το βράδυ στο Δημαρχείο. Το πρωί ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Ελευθερούπολη και τον Αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.

Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στην Εγνατία Οδό κι έτσι δεν θα δημοπρατηθεί το έργο της κατασκευής των διοδίων στην Παράκαμψη. Εντός της ημέρας ο Δήμος Καβάλας προσφεύγει κατά των διοδίων στο ΣτΕ. Άρχισε χθες ασφαλτόστρωση σε 4 τμήματα της οδού 7ης Μεραρχίας. Πέντε νέες ράμπες ΑμΕΑ κατασκευάζει ο ΟΛΚ στην παραλία. Αντιμετωπίστηκε άμεσα πυρκαγιά στη Θάσο, η οποία προκλήθηκε από πτώση κεραυνού.

Το απόγευμα εκδήλωση της ΚΝΕ στην αυλή του δημοτικού σχολείου των Ποταμουδίων. Με ανακοίνωση της η ΔΕΥΑΚ ζητά συγνώμη για τη διακοπή νερού σε ΔΕΠΟΣ κι Άγιο Λουκά την προηγούμενη Δευτέρα. Δημοσθένης Τουλκίδης και ομάδα Tedx Καβάλας διαψεύδουν όσα υποστήριξε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τρίτη ο Άρης Βέρρος. Ήρθε η ώρα των πράξεων, σημειώνει σε ανακοίνωση της για τη ΒΦΛ η νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Αυξήσεις δημοτικών τελών προβλέπει με ανακοίνωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος.

Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι του Δημοτικού Ωδείου για τρεις εκδηλώσεις που ετοιμάζει, η πρώτη από τις οποίες θα γίνει τη Δευτέρα. Το Σάββατο 5 Αυγούστου προετοιμάζεται γιορτή μελιού στο Ζυγό.

Τον Αντώνη Μιχάλογλου απέκτησε η Ένωση. Κανονικά θα συμμετέχει στην Α2 βόλεϊ η γυναικεία ομάδα του ΑΟΚ. Κολυμβητικό αγώνα οργανώνει το Σάββατο στη Νέα Πέραμο ο ΟΘΑΚ.

 

Διαβάστε επίσης