ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2017

Ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παγγαίου είναι από χθες το απόγευμα οι Ανδρέας Καλλινικίδης και Χρήστος Πριονίδης. Δηλώσεις τους διαβάστηκαν από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Γάκη στην έναρξη της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου. Και οι δύο αποχωρούν από την δημοτική παράταξη του Βασίλη Ξουλόγη, ο οποίος απέφυγε να σχολιάσει την εξέλιξη.

 

Μετά τα Χριστούγεννα θα πληρωθεί το προσωπικό των δημοτικών παιδικών σταθμών Καβάλας παραδέχθηκε χθες η πρόεδρος της «Δημοτικής Αλληλεγγύης» Ευαγγελία Δρακονάκη. Αποδίδει την καθυστέρηση πληρωμής στο ότι το πρόγραμμα μέσω του οποίου απασχολούνται άρχισε στο τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους. Η Βαρβάρα Μπαλτζίδου- πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης- πιέζει τον ΟΤΕ να λύσει το πρόβλημα του σταθερού τηλεφώνου στο ειδικό δημοτικό σχολείο. Μικρή συγκέντρωση πολιτών χθες το μεσημέρι στην πλατεία Καπνεργάτη για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Αστυνομικοί ήταν όλο το βράδυ έξω από το δημαρχείο, τα γραφεία της Χ.Αυγής και το δικαστήριο. Στο τέλος του έτους διαγωνισμός του Δήμου Θάσου άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ για την προμήθεια λαμπτήρων Led.

 

14 μέλη της απερχόμενης διοίκησης του Επιμελητηρίου είχαν απευθείας αναθέσεις 200.000 ευρώ, ισχυρίζεται με ανακοίνωση του ο Παύλος Ζησίμου. Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για χθες στο Εφετείο Θράκης δίκη για το εποχιακό προσωπικό του Δήμου Παγγαίου. Η αποστολή του Δήμου Καβάλας που είναι στην Κίνα συναντήθηκε με τον αναπληρωτή γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος στην περιοχή Σετζέν. Το μεσημέρι στο Επιμελητήριο η Fraport ενημερώνει τους τοπικούς φορείς για τα έργα που θα εκτελέσει στο αεροδρόμιο.

 

Σήμερα και αύριο το πρωί στην κεντρική πλατεία Χριστουγεννιάτικο παζάρι από το τμήμα ΑμΕΑ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ. Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη μαθητές του 6ου γυμνασίου παρουσιάζουν βιβλία της Ελένης Δικαίου. Το πρωί στην Καλαμίτσα μία ακόμη εκδήλωση για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

 

Ο γνωστός από το ματς στο Παραλίμνιο διαιτητής Φωτιάς σφυρίζει την αναμέτρηση του ΑΟΚ με την Καρπερή. Από τις Σέρρες ο διαιτητής της αναμέτρησης Αετός Ορφανού- Δόξα Προσκυνητών, διαιτητής από τη Θράκη στο ματς του Νέστου. Το προσεχές Σαββατοκύριακο θα γίνουν για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ οι αναμετρήσεις που λόγω κακοκαιρίας δεν έγιναν το προηγούμενο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης