• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Επιχειρηματίες από το Κατάρ δείχνουν ενδιαφέρον για το νέο λιμάνι της Καβάλας. Η πληροφορία προέρχεται από τη χθεσινή συνάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας με τον πρέσβη του Κατάρ στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον είναι σε αρχικό στάδιο. Για το νέο λιμάνι υπάρχει γενικότερο ενδιαφέρον από επιχειρηματίες κι άλλων χωρών.

Δεκτή έγινε από το Πρωτοδικείο Καβάλας αγωγή του σωματείου ιδιοκτητών ταξί κατά του αστικού ΚΤΕΛ. Τα ταξί αποζημιώθηκαν ήδη με ποσό 2.500 ευρώ για περιστατικό αθέμιτου ανταγωνισμού που έγινε στο κεντρικό λιμάνι, στην άφιξη πλοίου με πρόσφυγες τον Σεπτέμβρη του 2015. Ένα ακόμη ιχθυοπωλείο ετοιμάζεται να λειτουργήσει ακριβώς έξω από τη δημοτική αγορά. Μόνο δύο απέμειναν στο υπόγειο. Ο Εμπορικός σύλλογος θα στείλει επιστολή στο Δήμο Καβάλας για τις θέσεις του πλανόδιου εμπορίου. Δύο μαθητές έβαλαν στόχο παρκαρισμένα δίκυκλα στη γειτονιά τους. Κατηγορούνται για 5 απόπειρες κλοπής. Όλοι ικανοποιημένοι από το χθεσινό πρώτο σεμινάριο γαστρονομίας που οργάνωσε η Δημωφέλεια.

Συζητήθηκε χθες στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καβάλας για την όδευση του αγωγού ΤΑΡ. Δεύτερη προσπάθεια με αίτημα στη σχολική επιτροπή από τον σύλλογο Βουλγάρων που ζουν στην πόλη μας. Οργισμένη δήλωση του Αλέξανδρου Ιωσηφίδη μαζί με προειδοποίηση για προσφυγή στη δικαιοσύνη, σε σχέση με συκοφαντικά όπως αναφέρει δημοσιεύματα. Η Επιτροπή Ειρήνης Καβάλας μετέχει στο αντινατοικό συλλαλητήριο της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με το νέο οργανισμό του Υπουργείου Πολιτισμού αρμόδια και για την Καβάλα και για τη Θάσο είναι η εφορία αρχαιοτήτων Καβάλας με προϊστάμενη τη Σταυρούλα Δαδάκη.

Το πρωί γενική συνέλευση των συνταξιούχων του ΙΚΑ στο Αμφιθέατρο. Το απόγευμα εκδήλωση της Θασιακής ένωσης στην πλατεία Καπνεργάτη. Σήμερα εκδηλώσεις για την Τσικνοπέμπτη σε όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας. Την Κυριακή η βασιλόπιτα του συλλόγου ΑμΕΑ. Θα προηγηθεί γενική συνέλευση των μελών.

Με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας καλεί τα μέλη του να είναι την Κυριακή στο γήπεδο για να βοηθήσουν τον ΑΟΚ. Η ΕΠΣ Καβάλας θα βοηθήσει τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Βασίλη Τζίνη στην περιπέτεια που έχει με την υγεία του.

 

 

Διαβάστε επίσης